SØNDAGS-OUTFIT - og en tur om Kastellet - Acie

SØNDAGS-OUTFIT – og en tur om Kastellet

SØNDAGS-OUTFIT <i>- og en tur om Kastellet</i>

SØNDAGS-OUTFIT <i>- og en tur om Kastellet</i>

I søndags plejede vi vores ømme hårrødder med lidt frisk luft og en gåtur rundt om Kastellet, mens vi labbede weekendens (ugens? månedens?) eneste D-vitamin i os… Gik til Kafferiet og bestilte to gange varm kakao og to julesmåkager og slentrede videre. Med hinanden og den varme kakao i hånden. Stoppede ved statuer af faldne krigshelte, jeg aldrig før har lagt mærke til og studerede turister, motionister og andre søndagsdovne på langsom gåtur. I det sekund vi trådte ind af døren igen, begyndte det at styrte ned og det føles lidt som om det ikke er holdt op siden. Hvis det da bare var lidt koldere, så alt det nedbør istedet kunne lægge sig som et hvid snelag just in time for Christmas. Det sker nok ikke i år. Lidt en skam – der er nu noget særligt ved den hvide jul:)


SØNDAGS-OUTFIT <i>- og en tur om Kastellet</i>

SØNDAGS-OUTFIT <i>- og en tur om Kastellet</i>
SØNDAGS-OUTFIT <i>- og en tur om Kastellet</i>

9 kommentarer

 • Hvor er din jakke fra? Leder efter den perfekte parka, og må sige at din er et yderst kvalificeret bud

  • Hej Heidi,

   Den er bare fra H&M, men købt i LA i oktober 2010 og efterfølgende påsyet en rigtig pelskrave – altså ikke sådan lige til at få fat på, men tippet er nu meget godt; altså at købe en ‘billig’ model i en highstreet-butik og så lige selv fikse kraven, så man slipper for at rende rundt med sådan et forkølet plysdyr i nakken;)

   Kh

 • Hvor ser du fin ud!
  Og ja, den hvide jul er nu lidt speciel. Det er en del mere hyggeligt end det her våde vejr. Men det skal ikke stoppe mig fra at julehygge 😀 Selvom jeg da ikke ville være bleg for at finde kælken frem og suse ned af bakken bag ved mine forældres hus, hvis der var sne 😉
  Glædelig jul, Acie!

  • Ja, enig. Der er så gråt over det hele these days – det er altså lidt kedeligt:( Og i lige måde søde Laura!

  • Det er en gammel sag, som jeg købte i Stockholm i sin tid – den er fra et mærke der ehdder HPI Sweden, men jeg er sikker på at man kan få lignende herhjemme:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top