JULEKORT - it's the most wonderful time of the year - Acie

JULEKORT – it’s the most wonderful time of the year

JULEKORT <I>- it's the most wonderful time of the year</i>

Så blev det den 24. december og jeg håber, at I alle er landet i julefred og julehygge med dem I bedst kan lide. På Kajen er morgenen gået med morgenmad på sengen (varme croissanter, friskpresset appelsinjuice og kaffe.. mhmmmm..), ‘Fars fede juleferie’ under dynen og gaveudveksling med Skjorten. Hygge, med andre ord. Og den bedste julemorgen jeg kan forestille mig. I eftermiddag kommer mine forældre og sammen går vi i Kastelskirken til julegudstjeneste, efterfulgt af julemiddag på Nimb. Utraditionelt. Men hyggeligt.

Sidste år benyttede jeg juleaften til at sige tak, og jeg kan godt lide traditioner, så det vil jeg gentage igen i år. Så tak. Til alle jer, der stadig følger med. Jeg er klar over, at sådan noget kan lyde som en lidt slidt floskel her i blogland. Men jeg er en gammel rotte ? også i denne digitale henseende. Ikke mange kan prale af, at have ligeså trofaste læsere som jeg, for kun ganske få, har haft dem ligeså længe som jeg har. Snart 7 år. Det er lidt skørt at tænke på. Så tak. For at I fortsat følger med. Er hyggelige i mit kommentar spor, byder ind, inspirerer, kommer med velmenende råd og skriver hej. I bærer en større del af værket end I nogensinde vil forstå ? så tak. Tak. Og rigtig glædelig jul<3

 

8 kommentarer

  • Glædelig jul til dig og dine, kære Acie! Det lyder sørme som om, I har haft en hyggelig juleaftensdag igår!

  • Rigtig glædelig jul til dig og dine også! Og mange tak til dig fordi vi må følge med fra sidelinjen, også her 7 år senere 🙂

  • Også mange tak til dig! Jeg elsker at følge dit univers, med indretning, mad, rejser og meget mere. Og ikke mindst din vidunderligt malende og hyggelige skrivestil 🙂 Rigtig glædelig jul!!

  • Også mange tak til dig! For en dejlig blog. Jeg elsker dit finurlige sprog og din måde at skrive på. Jeg får alt for sjældent kommenteret, men jeg synes i dag er en god anledning. Jeg har ikke fulgt med i 7 år, men efterhånden i 4 år – hold da op, hvor tiden går 🙂
    Rigtig glædelig jul, kære acie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top