Du læser nu
ET UDSALGSTIP – leopardstøvler fra ShoeShiBar og lidt bling

ET UDSALGSTIP – leopardstøvler fra ShoeShiBar og lidt bling

ET UDSALGSTIP <i>- leopardstøvler fra ShoeShiBar og lidt bling</i>

Jeg håber, at I alle er kommet godt igennem julen og har nydt nogle dage med familie og venner – selv har jeg forsøgt at lægge telefoner, computere, iPads og kameraer fra mig og det derfor ikke så meget jeg har at vise fra de sidste par dage – det er nok meget sundt:)

Lille Juleaften brugte jeg på at arbejde og på at fejre juleaften med Pix og Nix, som skulle være hos deres mors side af familien d. 24 – og indimellem dét nåede jeg også lige forbi Illum, hvor jeg slog til på et par fine leopardstøvler fra ShoeShiBar, der unægteligt minder om de famøse Zara leopard-støvler, som hærgede for et par år siden. Dengang nåede jeg ikke at slå til, og efterfølgende landede altså denne variant på gaden – men det er gået helt henover hovedet på mig. For et par uger siden spottede jeg at én af mine kolleger strollede rundt nede i kantinen i perfekte leo-boots tilsat perfekt babybump, så med en kæk bemærkning henover frokostbuffeten bedyrede jeg, at jeg måtte låne hendes støvler, når hun blev for tyk til at gå med dem – much to my luck, svarede hun, at det behøvede jeg slet ikke for hun havde lige set dem i min størrelse på udsalg til 200kr i SamsøeSamsøe i Illum. Ding. Der gik en uges tid eller to, før jeg fik mulighed for at tage forbi, men de stod der endnu, og der var flere par tilbage, da jeg svingede kortet igennem tirsdag eftermiddag, så mon ikke de også står der, når udsalget skydes igang imorgen? Jeg havde dem iøvrigt på HER, hvis nogen ønsker sig et lidt bedre billede:)

Smkkerne er fra Glitter og udover at de udgør et yderst nydeligt stilleben i min vindueskarm i soveværelset, så har de hængt på mig nu i juledagene – de to statement necklaces er perfekte til at pifte sweatshirts og striktrøjer lidt op og de store øreringe skal i sving (litterally speaking..) til nytår – jeg synes det er svært at finde den slags øreringe, som ikke er for tunge (og jeg gider ikke have hverken ømme eller lange flipper, tak..), men disse vejer nærmest ingenting. Helt perfekt:)ET UDSALGSTIP <i>- leopardstøvler fra ShoeShiBar og lidt bling</i>

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top