Du læser nu
OUTFIT – hvide vinterfavoritter i hvid vinter

OUTFIT – hvide vinterfavoritter i hvid vinter

OUTFIT <i>- hvide vinterfavoritter i hvid vinter</i>

Så kom den hvide jul alligevel – bedst som jeg havde nået at efterlyse den! Jeg sprang ud af sengen af ren begejstring (.. det er da meget rart, lidt sne stadig kan begejstre, non?!), da Skjorten råbte forleden morgen, at sneen var kommet. Og frosten ikke mindst. Jeg elsker klare frostdage – kulden gør mig intet og jeg ville vælge dén frem for vamere, men fugtigt gråvejr any day. Nuvel. Lad os stoppe med at snakke om vejret;) Som de fleste andre har jeg spenderet juledagene med at spise (!!!) i selskab med familie. Først til den ene side, og så til den anden side. Jeg kørte det samme outfit to dage i træk – følte mig lige dele snu og doven. Men for dulens – ingen ville jo opdage det (altså lige over den håndfuld og lidt til, der læser med her, haha), og hvem gider spendere dovne juledage med at genopfinde (h)julet et passende juleoutfit?! Jeg trak i min sorte kjole fra Monki (g.e.n.i.o.u.s.), parrede den med min YSL-clutch og et par perleøreringe, mens jeg glædede mig over endelig, at have fået samlet nogle wardrobe-stables, der tillod et absolut minimum af tanke-aktivitet i forbindelse med påklædningen. Score.

Idag starter de store udsalg – skal I mon afsted? Og have fat i noget fint? Selv overvejer jeg at slå til på et par Isabel Marant ‘Bart’ sneakers, hvis jeg skulle være så heldig at falde over dem til en fornuftig pris. Derudover intet i kikkerten…. siger jeg nu… let’s see.

Adlinks: Coat – ASOS (sold out – similar in light grey) // Dress – Monki // Scarf – Monki (sold out – similar) // Sunnies – Celine ‘Audrey’ // Clutch – Saint Laurent

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top