Du læser nu
CHRISTMAS DETOX – salat med avocado, grapefrugt og frisk koriander

CHRISTMAS DETOX – salat med avocado, grapefrugt og frisk koriander

CHRISTMAS DETOX <i>- salat med avocado, grapefrugt og frisk koriander</i>

Jeg ramte muren igår. Julemads-muren. Efter flere ugers julerier med konfekt, julefrokoster og julemad orkede jeg ikke mere. Til frokost lavede jeg derfor en salat på avocado, grapefrugt, frisk koriander og lidt chiliflager, som virkelig er en favorit. Syren fra grapefrugterne går så fint sammen med avocadoernes fedme og korianderen giver det hele smag. Mhmm. Jeg er også helt syg med frisk koriander, men jeg er klar over, at det lidt kan skille vandende – jeg har læst et sted at det nærmest er genetisk bestemt og man kan lide frisk koriander eller ej:) Ihvertfald er det en rigtig rar lille salat, det både giver noget mæthed og friskhed oven på julen – en klar anbefaling:)

CHRISTMAS DETOX <i>- salat med avocado, grapefrugt og frisk koriander</i>

 Kommentarer (8)
  • Det ser godt nok sundt og skønt og friskt ud! Vi fik tapas i aften (skinke og pølse fra spanieren i Torvehallerne). Selvom det stadig er i svine-verdenen var det en forrygende afveksling fra den danske “Gris på 1000 måder”

  • Det ser mums ud, er jeg fristet til at prøve!:) Ja, mange kan ikke lide ‘sæbe’-smagen i koriander. Det kunne jeg heller ikke, men efter ½ år i Kina er jeg omvendt og kan bl.a. ikke spise salsa uden (ved godt det ikke er kinesisk;)) !

  • Lækker salat!!! Koriander er jeg nu ikke gode venner med endnu… må give det et nyt forsøg. lækkert med opskrifter på din blog

  • Jeg har sørme også ramt muren hvad angår julemad 🙂 Nu skal maden helst være så frisk og let som muligt, og det er denne salat helt klart. Efter flere måneder i sydøst Asien, har jeg dog fået nok af friske koriander 😉 De kunne muligvis erstattes med persille.

    • Haha – jeg ved ikke om jeg ville kunne få nok af frisk koriander….. Men 4 måneder i sydøst-asien er da måden at finde ud af det;)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top