Du læser nu
OUTFIT – udsalgsshopping i varme vinterfavoritter

OUTFIT – udsalgsshopping i varme vinterfavoritter

OUTFIT <i>- udsalgsshopping i varme vinterfavoritter</i>

Jeg elsker at have juleferie! Jeg ELSKER ELSKER ELSKER at have juleferie. Siger jeg, selvom jeg faktisk er tilbage på pinden idag. Haha. Det har bare været rigtigt rart. Weekenden blev brugt på 100% hygge – vi lånte Pix i et helt døgn, proppede ham med alt det sukker han pegede på, tog ham med i biffen, bestilte ‘pippironi-pizzaer med pippironier oooover det hele’, så tegnefilm og faldt i søvn til lyden af hans tunge åndedræt og små sovelyde. Ren lykke.

Søndagen blev brugt på at vågne, få en lille størrelse i tøjet (halvdags-projekt for os der endnu ikke har det der særlige forældre-tag), spise morgenmad med hans forældre og så på udsalgsshopping i Illum og Magasin. En slags kamikaze-mission, kaldes den slags vel bedst. Men altså. Hvad gør man ikke? Jeg har fået nappet 3 gode udsalgs-hit so far – dem viser jeg frem senere:) Og sådan så jeg altså ud* – sådan ser jeg gerne ud these days. Det er varmt og praktisk – uden at være helt håbløst. Altid rart, at slippe for at være helt håbløs, hvis I spørger mig;)

adlinks: Boots – Isabel Marant Nowles // Jeans – H&M // Coat – ASOS // Knit – Storm & Marie // Scarf Monki (sold out)

OUTFIT <i>- udsalgsshopping i varme vinterfavoritter</i>

*Jeg lovede på et tidspunkt én af jer, at jeg ville huske at få vist nogle mere spontane glimt og at det hele ikke behøvede være så velpoleret med modlys, sløret baggrund og alt det der jazz… Man bliver jo grebet af det (det = det gode, pæne, inspirerende content pakket ind i et nydeligt æstetisk univers), men omvendt kan jeg jo godt se at det der med ægtheden – og ikke mindst – nærheden godt lidt kan miste livet på den konto, så jeg prøver lige at finde balancen:)

 Kommentarer (4)
  • Glædelig jul. De der ægte, upolerede billeder (og tekst) var jo altså det der fik mig til at blive hængende tilbage i de “gode, gamle dage” hvor du (og jeg) var studerende. Sidenhen er vi jo blevet voksne, eller i hvert fald færdiguddannede, i job og med egen bolig og så følger alt andet med. Også de fine billeder, som du jo er virkelig god til at lave. Men et lille glimt af det oprindelige er skønt fra tid til anden. Og så er jeg spændt på om vi endnu engang er endt med at købe det samme? Illum og Magasin besøgte jeg selv lørdag (det var sent, der var ikke så mange mennesker) og det blev også til noget jeg selv har luret på længe og som jeg selv vil betegne som et godt køb. Det kan hænge over skulderen, er pudder og leo og læder.

    Go aften!

    //B

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top