Du læser nu
NYTÅRSAFTEN – pynt og de sidste forberedelser

NYTÅRSAFTEN – pynt og de sidste forberedelser

NYTÅRSAFTEN <i>- pynt og de sidste forberedelser</i>

Årets næstsidste aften og jeg er for alvor i kreahjørnet – de laves pynt til nytårsfesten i morgen. De printes, klippes, klistres og glimres (?)… Mon I også gør klar derude? Jeg ved godt at det er strengt forbudt og lidt at pre-jinx’e, men jeg glæder mig altså helt umanerligt til imorgen.. Muligvis også derfor, at jeg er gået ind i pyntboss-rollen med utøjlelig iver. Prikken over i’et var næsten, da jeg stod nede foran Euroballon og forsøgte at stoppe 2-0-1-5 i guldfolie-balloner (… oppustede, that is..) ind i min lille bil. Ha! Det føltes lidt som om udstødningsrøret dryssede et spor af guldglimmer efter mig, som jeg trillede afsted.. Drys, drys, drys, glimmer, glimmer, glimmer. Og imens sad jeg bag rattet og ventede på, at den høje koncentration af helium pludselig ville få den lille dyt til at lette og svæve afsted henover Østerbros tage..

Hvis pyntplanerne endnu ikke er helt på plads, så er der jo tid endnu til den slags – jeg skrev et indlæg her med inspiration til DIY-pynt, hvor jeg også uploadede printfilen til de bordkort I kan se på billedet ovenfor:)
NYTÅRSAFTEN <i>- pynt og de sidste forberedelser</i>

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top