Du læser nu
HAPPY NEW YEAR

HAPPY NEW YEAR

HAPPY NEW YEAR

Der skete mange gode ting i 2014. Mange gode minder. I januar flyttede bloggen og jeg. Til Stylista. Og nye rammer, nye naboer. I mere privat regi skiftede jeg job, og fandt en hylde, der gav meget mere mening end tidligere.  Jeg var på ski. 2 gange. Var i Israel, var på Rømø, var i Hamborg, var i Rørvig, var i Blåvand, var i sommerhus, var i New York. To gange. Jeg bagte kager, indrettede, løb og fik endelig skåret ned på de mange business trips. Jeg købte en bil, en Chanel taske, 3 par Marant sko og ustyrligt mange potter frisk koriander. Fyldte 28, fik mit første par Loubs i fødselsdagsgave og blev typen, der går til ‘reformertræning’…

På en måde føles det som om, at brikkerne falder mere og mere på plads år for år – det er nok alderen og alt det der… Ihvertfald glæder jeg mig til 2015 – det bliver også et godt år tror jeg. Jeg håber at det bliver et år, der får endnu flere brikker til at falde på plads, et år hvor jeg får løbet flere ture, får det endnu sjovere på job, måske får gjort noget ved lejligheden og får hygget mig i jeres selskab. Den slags:) Hvad håber I mon på for 2015? Rigtig godt nytår d’damer – vi ses på den anden side!

 Kommentarer (3)
  • Det lyder som et ret skønt år fyldt oplevelser! Jeg kan heller ikke klage over mit 2014 – har fået krydset en del af bucketlisten, men har i takt med det, selvfølgelig også tilføjet lidt mere 😉 Sådan er det vel ofte – mere vil ha’ mere. Godt nytår, Acie 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top