Du læser nu
OUTFIT – Wonhundred Inguna turtleneck sweater

OUTFIT – Wonhundred Inguna turtleneck sweater

OUTFIT <i>- Wonhundred Inguna turtleneck sweater</i>

adlinks: Boots – Shoeshibar // Jeans – H&M // Knit – Wonhundred // Coat – ASOS (on sale) // sunnies – Celine

Vi havde verdens bedste nytårsaften igår; 17 festlige venner skålede vi det nye år ind. Jeg dansede, drak bobler, kyssede min Skjorte, highfivede mine damer og fik en fransk hotter på vejen hjem. Drak (stærke.. puuuh) G&Ts, spillede mini-bordtennis i køkkenet og fejlede totalt i årets nytårsquiz. Det var en nytårsaften præcis som de skal være – jeg kan ikke tænkte mig en bedre måde at byde 2015 velkommen på, og hvis det var en forsmag på, hvordan det kommende år bliver, så bliver det er rigtig GODT år:) Jeg håber også, at I havde en god aften derude og fik budt 2015 ordentligt velkommen?

Dagen idag har været mindre festlig… Jeg vågnede – alt for tidligt, selvfølgelig. En væmmelig vane jeg har tillagt mig i løbet af de sidste par år.. Trak Skjorten en tur rundt om Kastellet, spiste en pizza på sofaen og tog en ooooordentlig eftermiddagslur. Jeg har trisset rundt i rodet knold, leggings, lammefødder og denimskjorte.. En skarp kontrast til tidligere på ugen, hvor jeg var forbi kontoret i mine leopard-støvler fra Shoeshibar (ny favorit altså) og et udsalgshit fra Wonhundred – nemlig den fine Inguna-strik, som jeg allerede skrev om tilbage i august, da jeg funderede lidt over det med garderobe-klassiskere til efterårsgarderoben (et indlæg, som jeg iøvrigt vil lave en opfølgning på – hvad jeg endte jeg faktisk med at købe?!). Jeg skal lige vænne mig til at gå med rullekrave (… føler mig lidt som Frank Hvam..), men den er virkelig rar og i 100% uld, så det er svært ikke at være glad for den:)

OUTFIT <i>- Wonhundred Inguna turtleneck sweater</i>

OUTFIT <i>- Wonhundred Inguna turtleneck sweater</i>

OUTFIT <i>- Wonhundred Inguna turtleneck sweater</i>

OUTFIT <i>- Wonhundred Inguna turtleneck sweater</i>

OUTFIT <i>- Wonhundred Inguna turtleneck sweater</i>

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top