Du læser nu
6 UDSALGSHIT – der også holder i 2015

6 UDSALGSHIT – der også holder i 2015

6 UDSALGSHIT <i>- der også holder i 2015</i>

Udover den sorte Inguna-strik fra Wonhundred, som jeg viste jer igår, så har jeg også hapset nogle andre gode sager på udsalget… Alle prædiker jo, at man skal holde sig til de gode klassikere i god kvalitet på udsalget og det er jeg sådan set enig i – mit eneste ‘men’ er bare, at jeg jo ikke lige er den mest sprælske type og sjældent køber ret meget andet end items, der har en vis grad af ‘klassiker’ over sig. Nuvel. Ikke destomindre har jeg fundet 6 gode items, som jeg ikke ville være bleg for at slå til på..

  1. En varm og praktisk vinterjakke – jeg så den på Tine, og ville fluks have den. Er dog glad for at jeg ventede et par uger, for nu er den blevet min til -50% og stod således kun i 450kr. Sikke et kup!
  2. Mine yndlings-jeans fra ASOS er også på tilbud – de viste fås for ca 150kr, og så må man jo hamstre…
  3. Jeg har faktisk overhovedet ikke brug for flere sneakers (eller sko, in general), men skulle jeg tilføje ét par, så skulle det være et par helt hvide sneaks.. Disse fra Isabel Marant røg derfor med hjem, da de røg på -40% og nu skal jeg lige gå og overveje dem lidt. Jeg vil style dem meget sådan som på billedet her, her og her.
  4. Jeg har tidligere snakket om det der med at have en klassisk sort silkekjole hængende i skabet, der kan redde én fra tøjkriser og dumme impulskøb – den her fra Ganni er ikke noget dårligt bud og lige nu på -40%.
  5. En klassisk sort læderjakke har også længe været på listen, men jeg leder stadig efter den heeelt rigtige. Den her fra Envii rammer meget af det rigtige og er lige nu på -50%.. Noget af et scoop, hvis man står og mangler:)
  6. Et klassisk suit har alle vel brug for og Tiger of Sweden må vel siges at være the place to go for den slags – det her i navy er sindssyg pænt, mindre ‘maskulint’ end et klassisk sort og et ret godt alternativ. Find jakken her og bukserne her.

 

Indlægget indeholder adlinks

 Kommentarer (19)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top