JANUAR-DETOX – 3 enkle juice-opskrifter.. – ACIE
REJSER - eventyr i 2014

JANUAR-DETOX – 3 enkle juice-opskrifter..

JANUAR-DETOX - 3 enkle juice-opskrifter..

Så kan vi snart ikke trække den længere – januar is in da house… Av.. Jeg tror de fleste af os, kører juleferien i mål og lader som om at januar ikke starter før imorgen.. sådan for alvor.. På Kajen bliver det noget med lidt ekstra løbeture, lidt flere reformer-timer, lidt færre kulhydrater (især det der forbandede hvede, som jeg kæmper sådan med), lidt flere salater og lidt flere juicer… Det kommer I nok også til at mærke her, så jeg håber, at I er klar til lidt færre kager – for jeg er simpelthen ved at kamme helt over af fed julemad, nytårs-alkohol, guf og kalorie-hygge.

Jeg har allerede været igang med juice-maskinen – jeg er virkelig glad for min Wilfa-juicer (hvis ikke I har fået en i julegave, så skynd jer ud og køb én… den er guld værd og jeg har set den hvide med plastik-skrue til sølle 560kr her), og har allerede fået brugt den flere gange end jeg brugte den gamle model vi havde. Jeg har fået Aarstidernes juice-kasse et par gange, for at få noget inspiration, men har omvendt også bare freestylet en hel masse – for mig fungerer det helt genialt, at kunne bruge juiceren til at komme af med nogle af de grøntsags-rester, som vi altid ender med, fordi vi kun er to…. Og sidst, men ikke mindst, har jeg fundet ud af, at det altså fungerer bedst for mig, at holde de ret enkelt – 3-4 ingredienser er max. Ellers bliver det alt for omstændigt at juice og så mister man alt for hurtigt lysten og motivationen… Så derfor har jeg samlet 3 enkle juice-opskrifter – en orange, en grøn og en rød.. Mhmm…

 

OPSKRIFT – 3 ENKLE JUICEOPSKRIFTER TIL DIN JUICEMASKINE

Grøn juice:

 • 1 Æble
 • 2 håndfulde spinat
 • 2cm ingefær

Den grønne juice er frisk og giver et godt kick takket være ingefæren – skift mellem at komme æblestykker og spinatblade i maskinen, så er det lettere at få det hele igennem maskineriet. Spinat indeholder helt skørt mange gode ting (A- og C-vitamin og jern for lige at nævne nogle af dem), så det prøver vi at spise ekstra meget af på Kajen.

Orange juice:

 • 1 appelsin
 • 2 gulerødder
 • 1 rød peberfrugt

Den orange er sød og syrlig – næsten lidt slikagtig. Det er Skjortens favorit, og jeg forstår ham godt;)

Rød juice:

 • 2 rødbeder
 • 1 æble
 • 1 citron

Rødbeder er hamrende sunde (virker blandt andet blodtryksnedsættende), men smager gerne lidt jordede – men sammen med æble og syren fra citronen bliver juicen frisk og lækker.

JANUAR-DETOX - 3 enkle juice-opskrifter..

 

 

 

JANUAR-DETOX - 3 enkle juice-opskrifter..

 

 

JANUAR-DETOX - 3 enkle juice-opskrifter..

 

 

JANUAR-DETOX - 3 enkle juice-opskrifter..

 

 

 

23 kommentarer

 • […] Tre juice-opskrifter der er lige til at gå til.. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg har gang i juiceren igen – på en ellers anden måde bliver det gerne i årets mørke måneder, at den for alvor bliver brugt. Sommeren er fyldt med lækre grøntsager, bær og frugter, mens vinteren tit bliver noget med kål og rodfrugter, og så trænger jeg altså til et friskt grønt kick en gang mellem – her er juiceren genial. I weekenden blev det til disse grønne sager. Opskriften har jeg delt HÉR for nogle måneder siden. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] lidt rundt efter gode kombinationer af frugter og grøntsager. Her er Acie meget behjælpelig med lækre opskrifter, som jeg helt sikkert skal have prøvet […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie J

  Har lige et spørgsmål til din Wilfa saftpresser 🙂

  Kan Wilfa saftpresseren godt klare “hårde” frugt og grøntsager, da størstedelen af produktet er lavet af plastik? Tænker bare at den gerne må være robust og holde til nogle udfordringer. Vil nemlig rigtig gerne selv købe en juicer, men markedet er kæmpe stort 🙂

  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har både haft gulerødder, rødbeder og broccoli igennem min uden problemer – når det er sagt, så har jeg modellen, hvor ‘skruen’ er lavet af porcelæn, men jeg tror egentlig ikke, at det gør forskel for hvad den kan presse. Det er vist mere noget med, at porcelæns-varianten fx ikke tager farve af rødbeder. Jeg ville ikke være bekymret, hvis jeg var dig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej
  Skønne billeder og jeg er vild med dit glas med hank, hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den der peberfrugt, er det sådan en farlig sag som smager meget igennem? Er sygt kræsen, så det er sgu svært at få alle de der sunde sager, men hvis man kan skjule smagen, så er man jo nærmest halvvejs i mål 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha – det synes jeg ikke, men prøv dig evt forsigtigt frem med en lille smule af gangen og se hvor meget du kan klare. Jeg har det på samme måde med bladselleri – føj!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skidefedt, du lige diskede op med de opskrifter! Prøvede nemlig for første gang min nye juicer (julegave) i dag, og nuppede en nem opskrift fra en kogebog jeg havde. Den bestod af grapefrugt, appelsin og citron og var særdeles syrlig. 😉 (Jeg eftersøgte også opskrifter via IG men tænker at du måske får lidt flere tips. 😉 Så det var godt timet! )
  Jeg er ikke vild med ingefær, men i disse tider er det vist ok til at styrke immunforsvaret.
  Tror for resten at den der Wilfa-juicer scorede ‘bedst i test’ sammen med den jeg selv fik (fra OBH NORDICA).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt, at de kom på det rigtige tidspunkt! Jeg tror, at hvis du tilføjede lidt gulerod til din med grapefrugt, appelsin og citron, så ville den blive lidt mindre sur, lidt mere sund og lidt mere sød – ikke dårligt;)

   Og ja, jeg er også rigtig glad for Wilfaen – jeg blev overbevist, da jeg så Louisa Lorang bruge den i Go’MorgenDK:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  spinaten skal den være frisk?:-) eller må den komme fra frost?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Andie

  Er det en god maskine? overvejer at købe en…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes den er super god – er virkelig glad for den. Klar anbefaling! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, hvor er det nogle lækre og farvestrålende billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Bare lige for en god ordens skyld, så koster den, du linker til, 700 kr., da de 560 kr. er eksk. moms 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Er det erstatning for et måltid eller hvornår laver du dem ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lykke

   Ja og nej – enten kan man bruge det som en decideret detox og nøjes med juicer i et døgn eller mere (hvis man er rigtigt hardcore). Alternativt kan man bruge dem som supplement til salater og andet sundt 🙂

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis så bare man havde plads til en juicer i det køkken… Ser virkelig lækkert ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja pladsen er lidt en driller – vi har heller ikke meget plads, men jeg har prioriteret juiceren og Nespresso-maskinen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg vil gerne lige rose dig for de virkelig smukke billeder – de gør det til en fornøjelse at følge din blog 🙂
  Hvis man har mod på en mindre sød juice er min favorit fennikel, radiser, blegselleri, ingefær og grape.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Christina – jeg hygger mig med at tage dem, så jeg er glad for at de også ‘fungerer’ for jer:) Og tak for tip – den må jeg prøve!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSER - eventyr i 2014