Du læser nu
OUTFIT – sort, hvid, nude og leopard

OUTFIT – sort, hvid, nude og leopard

OUTFIT <i>- sort, hvid, nude og leopard</i>

Boots – Shoeshibar (sold out) // Dress – Monki  // Coat – ASOS (adlink) // Clutch – Saint Laurent // Sunnies – Celine ‘Audrey’ (adlink)

Det føles som evigheder siden de her billeder blev taget. Det er det på sin vis også. De er fra 2. juledag, hvor vi var på vej til julefrokost hos min familie, og således var jeg trukket i favoritkjolen fra Monki, leostøvler fra Shoeshibar, perleøreringe og velfriserede lokker. Ovenpå ferien har jeg helt savnet at se ‘ordentlig’ ud igen. Der er – indrømmet – gået lidt meget jeans, dynejakke og lammeuld i den siden nytår juledagene… Nuvel – nu er jeg tilbage på kontoret, tilbage på hælene og i en nederdel. Lad os se hvor længe det varer, inden mageligheden igen sætter ind? Det er jo januar;)

OUTFIT <i>- sort, hvid, nude og leopard</i>

OUTFIT <i>- sort, hvid, nude og leopard</i>
OUTFIT <i>- sort, hvid, nude og leopard</i>

OUTFIT <i>- sort, hvid, nude og leopard</i>

 

 Kommentarer (7)
    • Du er da sød – tusind tak! Og ja – det synes jeg er en god idé! Jeg er virkelig ikke januar-fan, men altså – med lidt høje hæle kan man jo klare det meste;)

  • Det er virkelig nogle fine billeder, dem her! Synes ofte det kan gå lidt galt i modlys, men her rammer det virkelig fint! Hvem tager egentlig dine billeder? Nogle gange tager jeg mig selv i at være så naiv og ulogisk tænkende, når jeg forestiller mig at bloggeren selv tager billederne, men det kan jo slet ikke lade sig gøre 😉

    • Tak søde Laura – og det er Skjorten, der tager alle mine billeder.. Til hans første fødselsdag i vores parforhold fik han et kamera (… så var stilen lagt, non?!) og siden er han blevet en virkelig god fotograf.. Når han gider.. 😉

    • Haha, god stil! Så ved han hvad han går ind til 😉 Men jo, han er da blevet ret habil med et kamera! Jeg stemmer for et indlæg med Skjortens fototips, haha.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top