Du læser nu
HVERDAG – life lately..

HVERDAG – life lately..

HVERDAG <i>- life lately..</i>

Jeg har sagt det før, og jeg skal gladeligt sige det igen. Jeg synes Instagram er helt vildt hyggeligt. Måske fordi det netop giver det mere upolerede (noget kan godt stadig være pænt selvom det er upoleret, imo) øjebliksbillede, som jeg snakkede lidt om forleden dag. Og måske fordi det er sådan en god måde, at blive mindet om, at kigge efter det fine i de små øjeblikke. I hverdagen. I livet. Anyways – her er lidt glimt fra Agurkelivet lately.. De af jer, der har lyst kan finde mig på @acieagurk🙂

Fra øverst til venstre: Juleferien har været god ved os – frisk presset juice, varme croissanter og kaffe i sengen næsten hver morgen:) // Lange aftner i sengen med computeren på maven – jeg holder aldrig op med at være en nørd.. // nye sko – vinterens bedste køb. Så bløde og så varme. Mit komforthjerte er helt solgt.//

Juleferie og familietid hænger uløseligt sammen – her på vej til julefrokost 1. juledag.// December var fuld af søde sager og kager – nu er mini-Oreos skiftet ud med rødbedejuice. I kid you not. // Jeg har fået opgraderet mit coffee game – kærlighed sendes til Pix og Nix hver mogen, når jeg fyrer op for min julegave. //

Vi fejrede nytår med 18 venner på Østerbro – jeg var pyntchef og havde fikset og trikset i flere uger. // Snelandskab på vej til mine forældre i Nordsjælland // 1. januar på sofaen – vi gik en tur rundt om Kastellet og hentede pizzaer.. Præcis som 1. januar skal være:)

 Kommentarer (4)
  • Hvad med mini-Oreos OG rødbedjuice? Dét må da være vejen frem haha :b

    Hvert eneste fine lille glimt er jo bare et udtryk for ren hygge og luksus. Hvis bare hele årets kunne være lige så lækker, som dagene mellem jul og nytår. Det er virkelig bare en periode, hvor man topper på alt godt – hygge, familie, gaver, mad, luksus, glamour, fester, venner og alt det andet (:

    • Du har ret – og lige nu prøver jeg at reducere min røv, så den kan komme ned i det par skibukser jeg brugte den sæson jeg mødte Skjorten.. Det er ikke et urimeligt krav synes jeg, så jeg skipper lige de der mini-Oreos lidt 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top