Du læser nu
REJSER – New York-stinenser..

REJSER – New York-stinenser..

REJSER <i>- New York-stinenser..</i>
Jeg er ramt af New York-stinenser these days… Pix og Nix er stadig i Danmark (indsæt happy-dance), men jeg savner deres by. Kaffe i koppen, strolls i Soho, donuts, burgers, Central Park, Williamsburg, fish tacos, yellow cabs, shopping og hygge… At få familie i New York har virkelig åbnet mine øjne for byen – har ellers altid vendt lidt øjne af New York-crazen.. Det er jo næsten en kliché at elske New York, men look at me now – fuldstændig sovset ind i selv samme kliché selv. Nuvel. Der er ingen konkrete planer om New York lige nu, men jeg håber at komme afsted en gang i løbet af foråret og en gang i løbet af efteråret.. Dream scenario, forstår I nok.. Jeg begynder lige at spare nu;)

REJSER <i>- New York-stinenser..</i>

REJSER <i>- New York-stinenser..</i>

REJSER <i>- New York-stinenser..</i>

REJSER <i>- New York-stinenser..</i>

 Kommentarer (12)
 • Jeg var i NYC i 2008, og det var en rigtig god tur. Jeg blev ikke smaskforelsket i byen – det var mere sådan et hyggeligt visit. Men nu kan jeg mærke, at jeg gerne vil prøve at besøge byen igen og se, hvad den har at byde på. Så senere i dag skal jeg mødes med min veninde og kigge på flybilletter og hoteller 🙂

  Jeg tænkte på, hvordan du får work/travel balancen til at gå op? Jeg elsker – ligesom du – at rejse, men synes det kan være svært at få det passet ind med job. Hvad er dit trick til at komme afsted så ofte? Please do share, så jeg kan komme mere afsted.

 • I KNOW THE FEELING! Jeg var afsted i en uge i 2012 og 9 dage sidste år og jeg forsøger ihærdigt at overbevise mig selv (og kæresten) om, at den planlagte forårsferie skal gå til NY igen! Det er den mærkeligste følelse, for der er mange andre steder i Verden jeg gerne vil se, men Hver gang jeg tænker: “Okay, så tager vi til London i stedet”, så er der en lille skuffet stemme inde i hovedet, som bedrøvet hvisker: “Jamen, så kommer vi jo ikke til New York i år”. What can I say…..I ❤️NY.

  • Haha, I know! Det er egentlig lidt skørt – jeg var i New York første gang da jeg var 13 (?!) og det var spændende nok. Så var jeg der igen, da jeg var 15.. Igen spændende nok. Så var jeg der, da jeg var 22 (ung, fri og lykkelig perioden – boede i NC og tog alene på besøg hos en kammerat..). Det var skide hyggeligt, men ikke sådan så det tog pusten fra mig.. Men så – 28 år gammel og med min Skjorte i hånden. BANG. New York-kærlighed. Nu kan vi ikke få nok!

 • Vi har netop bestilt vores tur og rejser om mindre end to måneder. Uh hvor jeg glæder mig. Tips modtages MEGET gerne.

  //B

  • Prøv at søge på New York-tagget; der er en del! Vi er jo ikke New York-eksperter, så tør ikke lyde alt for skråsikker, men især det der indlæg “TOP 10 Musts” (tror jeg det hed), nævner nogle mere konkrete ting! Hvor skal i bo i byen?

 • Åh, jeg vil såååå gerne opleve NYC! Helt sikkert et punkt på to see-listen. Det er jo efterhånden sådan et sted man per definition skal opleve før man dør..
  Hurra for priskrig blandt flyselskaberne! Måske det betyder, at jeg rent faktisk kan få råd til en tur derover før jeg er færdig med 20’erne hehe (:

 • Åh, hvor er jeg med dig her! Jeg har dog ikke lige familie i området, men dagen inden vi fløj hjem fra USA, var vi lige et smut indenom NYC, og det føltes nærmest som at komme hjem.
  Jeg kan huske at jeg i gymnasiet snakkede med nogle af mine veninder om NYC, hvor en af dem sagde “Ej, har du ikke været i NYC?”. Jeg syntes det var lidt et mærkeligt spørgsmål – og også lidt anklagende. For det er jo ikke alle der liiige har råd til en flybillet til den anden side af Atlanten. Nu hvor jeg selv har oplevet NYC nogle gange, tror jeg dog mere hendes spørgsmål var ment som at hun gerne ville dele byen og ønskede at andre skulle opleve NYC. Og det forstår jeg godt!

  • Ja, der er altså virkelig rart. Og jeg tror du har ret – det er svært ikke at ønske for andre, at de skal opleve NYC, og ‘dele’ ens begejstring. Sådan har jeg det ihvertfald:) (og i gymnasiet formår man måske ikke altid lige at formulere sig helt klokkeklart.. hormones and all).

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top