Du læser nu
BOLIG – om at bygge et drømmekøkken..

BOLIG – om at bygge et drømmekøkken..

BOLIG <i>- om at bygge et drømmekøkken..</i>

Vi drømmer, om at bygge nyt køkken… Eller.. Ikke rive det gamle totalt ned – men at opdatere det vi har. Vi har en lidt skør halvmur, som vi drømmer om at slå ned, så vi kan få en ‘breakfast bar’… eller bare et sted, hvor jeg kan sidde og hænge med et glas vin, mens Skjorten laver mad (lyder det ikke nice!?). Vores underskabe er lavet i standardmål, så hér regner jeg med at kunne bibeholde de eksisterende og nøjes med at skifte låger. Vi skal have nye overskabe, som udnytter loftshøjden og går helt til lofts (vi er lange begge to, så vi har ikke problemer med at nå;)), og så et ekstra skab i ‘fuld’ længde, samt en ny bordplade… Vi er ikke nået ret langt i projektet og det er ikke sikkert, at vi overhovedet orker i 2015. Indtil videre er vi meget på drømmestadiet og jeg bruger derfor masser af tid med at finde inspirationsbilleder på Pinterest… Én ting er at finde noget jeg selv kan lide, men nu er vi jo flere, der skal blive enige. That might take a while;) Smid endelig et link, hvis I følger nogle gode kitchen-boards!

 Kommentarer (3)
  • Spændende læsning. Vi/jeg har samme overvejelser herhjemme. Jeg er bare ikke kommet så langt endnu, så dette er et fint skub:) Gad vide om fronter på skuffer kan udskiftes på samme måde, som låger… Det må undersøges.
    Har lige læst de tre seneste indlæg og synes de alle (dette, detox og man når, det man når) er super gode. Tak for det:)

  • Jeg glæder mig virkelig også bare, til jeg får muligheden for at bygge mit eget køkken. Mest af alt fordi både kæresten og jeg har højden temmelig godt med os, så det kan være ulideligt at stå ved almindeligt lave borde for længe af gangen. Ekstra højde skal der til! Desuden er køkkener alt for ofte bare kedelige og ensformige. Glæder mig til jeg en dag selv kan tilføje lidt personlighed hehe (:

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top