Du læser nu
AGURKELIV – en kærlig reminder..

AGURKELIV – en kærlig reminder..

AGURKELIV <i>- en kærlig reminder..</i>

Jeg forsvandt lige i et hul. Eller. Faktisk tværtimod. Prioriterede livet i den virkelige verden et øjeblik. Fejrede mine forældre og deres guldbryllup (er det ikke vildt!?) og vinkede farvel til Pix&Nix for den næste 2½ måned (jeg har ikke helt vænnet mig til det endnu, men det bliver lettere og lettere gang for gang.. I det mindste tuder jeg ikke længere på dem, mens vi vinker..). Vigtige ting, med andre ord. Og egentlig havde jeg tænkte mig, at lade blog være blog vende tilbage, når tiden var dertil, men nu fik det mig alligevel til at tænke på noget, der måske var værd at dele i dette forum. Meget i tråd med mit indlæg om januar-detoxen.. For den går jo længere end bare træning og kost. Én af jer kommenterede at også økonomien fik en detox. At der blev brugt færre penge. Jeg er enig. Ovenpå decembers julegaveekstravagance, kan jeg blive helt kvalm ved tanken om yderligere forbrug. Jeg finder glæde i bunden af tøjskabet og juicer grøntsagsrester i en lind strøm for at undgå madspild..

Og så er der dét med tiden. Den skal også detoxes. Som igår, da jeg brugte min vanlige ‘blogdag’ på en lur på sofaen istedet for krampagtigt at producere en uges indhold. Hive det ud af et træt og tomt hovede. For det er også dét januar-detoxen handler om (vi kan stadig godt diskutere om ‘detox’ er det bedste ordvalg, men altså…). At detoxe tiden. At minde sig selv om, at ‘we don’t have to do it all’… Så jeg håber, at I vil sende mig lidt tålmodighed. Knapguiden kommer. 3 x aftensmad ligeså. Og også alt det andet, der ligger og ulmer i mit hovede og som rodede drafts indtil videre. Lige nu er jeg bare lige igang med at januar-detoxe. På alle planer. Er I mon nogen, der er med mig?

 

 Kommentarer (9)
 • Hej Acie,

  Først vil jeg sige, at jeg 100% er din blog-veninde = jeg vil kun dig det bedste og elsker at følge med i din blog :). Selvfølgelig kender jeg ikke virkelige-Acie, men jeg kender i alt fald blog-Acie. Som din blog-veninde er jeg lidt bekymret grundet stemningen i de seneste måneders indlæg… Jeg vil derfor høre om du er grund-glad? Altså er du glad for hvor du er, hvem du er sammen med, hvad du laver etz. også selvom det bare er hverdag. Formenteligt er jeg helt galt på den :). Under alle omstændigheder så et kæmpe virtuelt kram her fra og så glæder jeg mig over, at vi fortsat skal være blog-veninder frem over 🙂

  • Hej Karen,

   Tak for din kommentar – jeg er klar over, at den kun er skrevet i bedste mening, og tak for det:) Blogger/læser-forholdet altid vil være uligevægtigt, for I ved en masse om mig, og jeg ved intet om jer. Især i disse mobil-tider, hvor folk yderst sjældent smider en kommentar (ikke et ondt ord om det.. it’s just a fact). For dig er det blevet til 3 kommentarer. Hvoraf 2 var til give-aways og den 3. altså var denne – det er ikke ret meget at bygge et ‘blogvenindeskab’ på, hvis jeg nu skal være helt ærlig. Og jeg synes altså ikke, at det er fair at en helt fremmed (ja, det er du jo altså for mig), beder mig , om i offentligt forum, lige at gøre status over de allermest private ting i mit liv. Jeg føler mig nærmest tvunget til at svare, for hvis jeg ikke svarer, kan det tolkes på alle mulige måder. Men dette er unægteligt et helt forkert forum.

   Jeg er klar over, at det SLET ikke var intentionen. Og at det var i den mest kærlige mening. Havde det ikke været dét, havde jeg ikke orket svare. Jeg forsøger (og måske fejler jeg..) bare at give lidt perspektiv – for alle ved, hvor træls det er, at forsøge at gøre noget flinkt, og så ramme totalt ved siden af..

   Hvis jeg skal sige noget til den tone du refererer til, så er det ikke noget jeg selv har skænket en tanke – mit eneste bud er, at jeg (som mange andre på min alder) forsøger at finde balancen mellem livet og jobbet.. Det er en stor omvæltning at begynde at arbejde fuld tid (.. og lidt til), og det kræver altså lidt tilvænning, at acceptere at det er sådan her livet skal se ud de næste 30-40år – ligegyldigt hvor meget optur man iøvrigt har over sit job.

   KH
   Acie

  • UNDSKYLD UNDSKYLD!! Det var virkeligt ikke ment som, at du skulle svare på mine spørgsmål på bloggen eller at jeg ville være dommer over dit liv og da slet ikke, at jeg var på den-gode-samaritaners-mission. Og ja, jeg skriver normalt aldrig kommentarer, så det var heller ikke noget jeg lige hurtigt følte en impuls til og så gjorde. Jeg var bare bekymret, da jeg havde fået lidt på fornemmelsen, at du var så meget mere glad hver gang, at du havde fri (og hurra for at være glad for sin fritid også). Jeg elsker at læse blogs – både fordi jeg relatere til at være glad fordi det endelig er weekend eller glæden ved et par pæne sko, men også fordi jeg kan relatere til mange af de bekymringer du jo også har – så det var ikke for at få dig til at stoppe med at dele dine bekymringer. Jeg har helt klart taget til efterretning, at jeg måske skulle blive bedre til at give et kram tilbage, når jeg læser dine indlæg :). Endnu en gang undskyld! Håber du får en rigtig dejlig weekend (ingen skjult hentydning her).

 • blev dine forældre gift som studenter? Undrede mig over hvordan de kunne ha været gift så længe, da jeg så det på din insta, så nu var jeg lige nødt til at spørge 😉

  • Hehe, nej.. De blev gift i starten af deres 20ere, men blev kærester i 2.g… Jeg kan bare godt lide billedet, fordi de ser så unge og lykkelige ud:)

 • Jeg er vild med idéen. Og det med økonomien kommer helt af sig selv, eftersom jeg ikke har nogen penge. Men det med tiden er sgu svært, når man sidder midt i eksamenssæsonen. Bliver sgu nok nødt til at udsætte den til februar haha (:

 • Mega! Et af mine nytårsforsætter var at slappe mere af, lave færre aftaler, sige nej til flere ting og bruge mere tid på sofaen og i fitnesscentret. Altså mere mig-tid, der er planlagt og ikke bare sådan noget, der bliver squeezet ind, når det lige passer. Jeg praktiserer det allerede ret grundigt, og jeg kan mærke, jeg får frigivet en masse energi og ro i modsætning til de uger, hvor jeg har planer hver aften efter arbejde og i weekenden. I forhold til penge, så har jeg heller ikke købt en eneste ting på udsalg og har generelt skruet kraftigt ned for forbruget oven på decembers købsexcess. Det føles SÅ godt, virkeligt. At jeg ikke behøver købe noget, at jeg godt kan spise rester, og at jeg ikke skal stresse over diverse materielle ting, der skal klikkes hjem.

  Men jeg skal også lige vænne mig til det, altså ikke at få dårlig samvittighed, når jeg har brugt hele søndagen på at se serier og lave pandekager. For det føles sådan lidt forbudt, det dér med ikke at foretage sig noget, i en tid hvor alle laver alt muligt vildt og spændende konstant. Oh well, det var i øvrigt endnu et nytårsforsæt: at bruge mindre tid på de sociale medier og have færre bekymringer om andres meninger 😉

  • Det kender jeg godt – altså det med den dårlige samvittighed.. Jeg prøver at sige til mig selv, at de ‘dovne’ dage er en forudsætning for de mange travle og småstressede dage.. Selvom det ikke altid er lige let;)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top