Du læser nu
OUTFIT – og en rejse til Paris..

OUTFIT – og en rejse til Paris..

OUTFIT <i>- og en rejse til Paris..</i>

OUTFIT <i>- og en rejse til Paris..</i>

Forleden skrev jeg, at jeg fandt lykke i bunden af klædeskabet these days. Det er sandt. Jeg genfinder items jeg ikke anede, at jeg stadig havde. Noget af det smarte ved at have en blog er jo, at man har et virkeligt elaborate arkiv fra tidligere tider. Forleden tænkte jeg, at jeg måske derfor kunne finde noget inspiration i gamle outfit-fotos… I den forbindelse faldt jeg over de her billeder af mig og min “Pardon my French”-tee, og udover at de mindede mig om, at jeg skal få luftet min bordeaux frakke asap, så mindede de mig også om Paris. I disse dage klinger Paris primært af nogle helt frygtelige hændelser – hændelser, der så absolut kun bliver mere nærværende, når man – som jeg – arbejder i en fransk virksomhed og har franske kolleger. Nuvel. Dette er ikke det rette forum. Min pointe er en anden og langt mere positiv – jeg skal til Paris. I næste uge. Det er lige dele business og pleasure, og det er lykkedes mig, at slæbe Skjorten med (.. til pleasure-delen altså..). Og jeg glæder mig. Til at slentre rundt med mit favorit-menneske i hånden. Kysse under Eiffeltårnet. Vi har ikke været i Paris sammen før, og sidst jeg var der, gik der primært arbejde og shopping i den, men denne gang satser jeg på en masse god mad og hyggelig sightseeing. Er der mon nogen af jer, der har nogle gode tip til restauranter? Eller andet jeg bare må opleve i Paris? Klassikerne har jeg været igennem, så mere små mærkelige butikker I er faldet over, en super hyggelig lille bager eller en café der laver en helt genial klassisk fransk petit-déjeuner?.. I plejer at være så gode, så byd endelig ind:)

OUTFIT <i>- og en rejse til Paris..</i>

OUTFIT <i>- og en rejse til Paris..</i>

OUTFIT <i>- og en rejse til Paris..</i>

 Kommentarer (21)
 • Hvis du vil på jagt efter Marant 2nd hand, så prøv J’y Troque. Jeg fandt en del i oktober, og det var i flot stand – og bestemt fair pris!

 • Fedt fedt fedt – TAK (!!!!) for alle jeres anbefalinger; de er noteret i min lille notesbog og jeg glæder mig til både steak frites, falafler, croisssanter og en masse andet! Mhmmm 🙂

 • Uh, hvor lækkert! Så skal du klart besøge restauranterne Ferdi og Le Petit Marche. Og så skal du spise en falafel hos L’as du falafel på Rue Rosiers. Jeg læser mange forskellige anbefalinger til falafeler i Paris, men honestly L’as er den bedste, du kan få!

 • Den frakke er da fantastisk. Ka’ du så komme i gang med at bruge den igen 😉
  Det er så godt når man finder gemte og glemte skatte i bunden af skabet, hurra for den billigste garderobeupdate ever.

  Rigtig god tur til Paris. Håber i får tid og plads til at nyde den vidunderlige by trods frygtelige hændelser i den seneste tid.

  Kh. Sara

 • Spis på Cafe Constant mest hyggelige lille bitte restautrant nær Eiffel Tårnet.
  Virkelig god mad til prisen, tror man giver omkring 250 kroner for 3 retter og de har en Bib Gourmand. Tjek deres hjemmeside ud.
  Gør det, gør det!!!

 • Vi spiste på en restaurant ‘Le Ferrandaise’ da vi var i Paris sidst. Jeg havde bestilt bord hjemmefra, da jeg troede det var en Michelin restaurant. Det viste sig så ‘kun’ at være en såkaldt Bib Gourmand (Michelin guidens hjemmeside er ikke den mest brugervenlige i verden, vil jeg sige til mit forsvar), men maden var virkelig god alligevel. Restauranten var super hyggelig, lækker mad og vin og prisen er jo billig i forhold til hvad det koster at spise ude herhjemme! Kan ikke huske adressen, men den kan jo googles:) Rigtig god tur!

 • Paris er absolut den mest magiske by i verden! Efter at have boet der i et halvt år, savner jeg den hver dag. Det der er sket er forfærdeligt og tragisk, men det skal ikke have lov til at fjerne magien og glæden ved at besøge Paris med sin elskede! Hvis I er til rigtig god kaffe, a la Coffee Collective, kan jeg varmt anbefale Coutume omkring Sèvres Babylone metroen, lige ved Bon Marché. Den hyggelige bistro lige ved Étienne Marcel, der hedder La Penderie, har både lækker mad og lækre cocktails. Le Pain Quotidien er et fabelagtigt godt sted til morgenmad og frokost, og det samme er den hyggelige bager, Coquelicot, ved Abesses metroen. Der ligger en lille markedsgade ved Etienne Marcel, Montorgeuil, hvor der ligger mange små fine butikker og caféer, bla. en butik, der hedder Boutique I love, som både sælger vintage og nyt tøj. Der har jeg købt mange fine nederdele og bluser. Derudover er der restauranten Le Relais de Venice i nærheden af Porte Maillot. De serverer kun én ting, men det er til gengæld virkelig godt! Hvis I er til bøffer og fritter, så er det stedet. Man skal bare komme i god tid, da der næsten altid er lang kø og man kan ikke bestille bord. Håber at det kan bruges og hav nu en rigtig lækker tur!

 • I skal næsten unde jer selv at slå et smut forbi bageren “Du Pain et Des Idées”, som ligger på 34 Rue Yves Toudic (meget tæt på den fine Saint-Martin kanal). De har de sprødeste crossainter og alt er virkelig gennemført – selv de lyseblå papirsposer med guldskrift, som man får brødet i 🙂

 • Jeg synes, at det er lidt ærgerligt at det nu bliver “bad taste” at snakke om smukke Paris, og alt det gode som findes i byen. Jeg var i Paris med min kæreste, og vi glædede os sådan til at opleve byen for første gang – vores første dage i byen var fantastiske… at de sidste så skulle ødelægges at angrebet onsdag, jagten torsdag og frygten fredag, betyder jo ikke at hele min tur skal være trist. Jeg oplevede, at selvom byen og parisanerne var i sorg og bange – så gik livet også videre, restauranterne havde stadigvæk åben, butikkerne holdte stadigvæk udsalg. Så alt i alt, så håber jeg, at du får en god tur og undgår trælse oplevelser. Og lige en anbefaling på falderebet, hvis I er til steak og pomfritter så skal i tage på Le Relais De L’Entrecote som ligger omkring Champs-Elysée… eller til fallafler? Så er L’As du Fallafel godt!

 • God tur Acie 🙂
  Og jeg synes bestemt ikke at det er “tasteless”.. Ja det var tragisk det der skete, uden tvivl! Men man skal også huske Paris for den vidunderlige by den var, og er.

 • Hi Acie, I know that this is a blog for recipes and pretty shoes, but going to Paris right now and only talk about shopping feels sad (and a bit tasteless) to me.

  • Hi Martina,

   I’m truely sorry you feel that way. As I wrote – I’m going to Paris for work, and it’s been planned for months (if not years – a yearly recurring conference, that I have to attend). I’m not sure that you fully understood my post (since you comment in English), so I’ll try to translate, to maybe give you a better picture of what I wrote; “These days the sound of Paris is primarily marked by some truely horrific incidents, which only seem more present, when you – like me – work in a French company and have French colleagues. However, this is not the appropriate forum”…

   As you touch upon yourself – my blog is completely unpolitical in any sense. That is a deliberate choice I have made years ago, and I will reserve the right to stick to that. For me, it would be far more tasteless to start writing about last weeks terror among january-detoxes, shopping cravings and adventures-to-be. That, however, doesn’t mean, that I (as a private person) have not been just as affected (if not more, given my French connection) as anybody else.

   I hope I managed to share my perspective, and shed some light on the issue:)

   Br
   Acie

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top