Du læser nu
AGURKELIV – langsom lørdag..

AGURKELIV – langsom lørdag..

AGURKELIV <i>- langsom lørdag..</i>

Årrrrhhhh – weeeekeeeeeeeeend<3 Det er da bare herligt! Jeg startede weekenden med burgere og cocktails på Salonen, efterfuglt af nightcaps på Kajen. Lørdagen har derfor været lige dele aktiv og langsom. Langsom fordi jeg vågnede med småt ondt i håret (.. er så meget ude af træning) og aktiv, fordi jeg havde et hav af ærinder og en aftale kl 10. På en lørdag. Hvad tænkte jeg på?! Rendte ind i Rix hos vores fælles vippedame (what are the odds?!) og har siden da været i intet mindre end 3 isenkræmmere (uden at få det jeg ledte efter – #!&?!#) og købt ind til lørdagsmiddag. Weekendlivet for det arbejdende folk – hvor er mine voksenpoint?! Nu – kaffe (!) og MadMen. Måske en morfar. Lørdag du er for nice!

 Kommentarer (2)
  • Der er bare ikke noget mere deprimerende, når man bare lidt har fået et par glas, og alligevel formår at blive ramt dagen efter. But why?!

    Er imponeret over aktivitetsniveauet. 10 voksenpoint herfra (:

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top