OUTFIT - bordeaux frakke og Isabel Marant Nowles - Acie

OUTFIT – bordeaux frakke og Isabel Marant Nowles

OUTFIT <i>- bordeaux frakke og Isabel Marant Nowles</i>

Se! Jeg fik den på! Den bordeaux frakke altså.. Nærmest i en tro kopi af outfittet, der nu er 2 år gammelt – det siger vel noget om, at man har fundet sin stil!? Håber jeg;) Billederne er fra igår – dengang solen stadig skinnede og jeg labbede både stråler og D-Vitamin i mig. Søndagen kører i samme rille, som lørdagen i øvrigt. Den langsomme rille. Løbetur rundt om Kastellet, brunch og damesludder med favorittyper og knap-guide til jer. Den drillede (knap-guiden altså), så I må væbne jer med ydereligere tålmodighed. Jeg mangler nogle møbelsøm og/eller længere staples (jeg laver lige fejlene, så I slipper for det;)). Derudover MadMen under dynen og en spontan dinner date med en Rocker og hendes mand. Søndag, som de burde være med andre ord. Jeg håber også, at I nyder den derude!

OUTFIT <i>- bordeaux frakke og Isabel Marant Nowles</i>

OUTFIT <i>- bordeaux frakke og Isabel Marant Nowles</i>

OUTFIT <i>- bordeaux frakke og Isabel Marant Nowles</i>

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top