Du læser nu
OUTFIT – bordeaux frakke og Isabel Marant Nowles

OUTFIT – bordeaux frakke og Isabel Marant Nowles

OUTFIT <i>- bordeaux frakke og Isabel Marant Nowles</i>

Se! Jeg fik den på! Den bordeaux frakke altså.. Nærmest i en tro kopi af outfittet, der nu er 2 år gammelt – det siger vel noget om, at man har fundet sin stil!? Håber jeg;) Billederne er fra igår – dengang solen stadig skinnede og jeg labbede både stråler og D-Vitamin i mig. Søndagen kører i samme rille, som lørdagen i øvrigt. Den langsomme rille. Løbetur rundt om Kastellet, brunch og damesludder med favorittyper og knap-guide til jer. Den drillede (knap-guiden altså), så I må væbne jer med ydereligere tålmodighed. Jeg mangler nogle møbelsøm og/eller længere staples (jeg laver lige fejlene, så I slipper for det;)). Derudover MadMen under dynen og en spontan dinner date med en Rocker og hendes mand. Søndag, som de burde være med andre ord. Jeg håber også, at I nyder den derude!

OUTFIT <i>- bordeaux frakke og Isabel Marant Nowles</i>

OUTFIT <i>- bordeaux frakke og Isabel Marant Nowles</i>

OUTFIT <i>- bordeaux frakke og Isabel Marant Nowles</i>

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top