OUTFIT - parka coat & Chanel reissue - Acie

OUTFIT – parka coat & Chanel reissue

OUTFIT <i>- parka coat & Chanel reissue</i>

OUTFIT <i>- parka coat & Chanel reissue</i>

Shoes – Isabel Marant Nowles // Jeans – ASOS // Knit – WonHundred // Parka – H&M DIY // Bag – Chanel Reissue 2.55

I søndags var jeg ude og spise brunch med los damos og det var rigtig ret med noget veninde-tid – omend jeg godt kan blive lidt træt, når de perfektionistiske æstetikere lader min bacon blive kold, mens de har travlt med at arrangere smukke og indbydende stillebens med min morgenmad som statist;) Det er godt, at de er så søde, og at jeg selv kan være ligeså slem (.. det er jeg sikker på, at Skjorten vil synes, hehe)…. Anyways – det var en meget afslappet søndag; sådan én med damesnak, brunch og blødt tøj. Jeg var i sort fra top til tå (uvant), yndlings vinterstøvlerne fra Isabel Marant og min elskede parka. Et perfekt søndagsoutfit, hvis I spørger mig;)

OUTFIT <i>- parka coat & Chanel reissue</i>

 

OUTFIT <i>- parka coat & Chanel reissue</i>

OUTFIT <i>- parka coat & Chanel reissue</i>

 

1 kommentar

  • Kan du ikke smide et add link til de jeans? Synes du smed et i et tidligere indlæg, men der var hul på knæ…og det går ikke. Jeg kan nogle dage ha’ jeans på arbejde (når jeg skal på besøg i produktionen, en hul på knæ går trods alt ikke…).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top