Du læser nu
REJSER – sådan pakker du til storbyferien..

REJSER – sådan pakker du til storbyferien..

REJSER <i>- sådan pakker du til storbyferien..</i>

Som jeg nævte i sidste uge, så drøner jeg til Paris på fredag direkte fra job. Jeg har et par travle dage indtil da, så jeg skal allerede nu begynde at tænke på pakningen – den her collage lavede jeg, da jeg skulle til New York i slutningen af November (men fik den aldrig vis til jer), og den redder mig igen. Jeg kommer alt for tit til bare at kaste yndlingssagerne i kufferten uden egentlig at tænke over, hvad der fungerer sammen og på kryds. På den måde, får jeg pakket ALT for meget og står alligevel og river mig selv i håret, når jeg skal have tøj på om morgenen. Listen er ikke til en weekendtur – her vil man kunne skære betragetligt ned – men til en lidt længere tur.. I New York havde vi 8 dage og i Paris har vi 6. Dertil kommer, at jeg også skal have nogle ting med, der kan fungere på arbejde – og det adder naturligvis et par ting også. Anyways – her er mine tanker:

Bukser: Jeg pakker mine girlfriend jeans fra H&M, et par skinny sorte jeans og et par arbejdsbukser. Skulle jeg ikke arbejde, ville jeg nok nøjes med de to par jeans eller et par jeans og de behagelige slacks – de er bare lidt kolde.

Overdele: Jeg har en pæn hvid skjortebluse med, en klassisk blå skjorte og tre striktrøjer i en uldblanding. Striktrøjerne kan bruges til både jeans, nederdele og pæne bukser, og er det kold kan man nappe skjorten inden under. Den blå kan I læse om her, den grå er meget lige denne her og den nude her.

Kjole og nederdele: Jeg har en helt klassisk LBD med – ikke den fineste jeg har, men den der kan fungere både i dagtimerne på job og med en fin clutch til den romantiske lørdagsmiddag. Den jeg har vist kan I finde her. Derudover har jeg også en helt almindelig sort mini med – den er god til både den lyseblå skjorte og den hvide skjortebluse på job, og til en strik på sightseeing.

Overtøj: Det afhænger meget af den aktuelle tempertur – da vi var i New York havde jeg både pels og frakke med. Pelsen, fordi vi skulle op i kulden i bjergene og frakken til dagene i byen. Denne gang vælger jeg én af dem – alt afhængigt af hvad vejrudsigten siger, når vi kommer lidt tættere på.

Sko: Jeg har 3 par sko med. Et par sneakers, som jeg kan bruge på de rigtigt lange gå dage, et par varme støvler, som jeg også kan rejse i og et par pumps, som jeg kan bruge til arbejde og middage.

Tasker: Jeg har altid to tasker med på storbyferie – én der kan rumme kamera, kort, penge, metrobilletter og måske endda et par skiftesko, og så én jeg kan bruge til aftenbrug. I denne omgang skal min sightseeingtaske også fungere som arbejdstaske, men det går også fint:)

Indlægget indeholder adlinks

 Kommentarer (12)
 • Jeg er noget bagud med bloglæsning (gisp!), men hold nu op hvor har du redet min pakning til Berlin, som J og jeg tager til næste fredag :):)

  // Sofie

 • Hurra! Perfekt timing, Acie.
  Jeg rejser til London på søndag, og er allerede begyndt at panikke over pakkeprocessen, men med denne guide bliver det sikkert let som en leg 🙂
  God tur til Paris.
  Kh. Sara

  • Yay, hvor nice! Rigtig god tur til London – du må lige melde tilbage, om du så synes mine pakketips hjalp;)

  • Dine tips hjalp helt bestemt. Det var marginalt for meget jeg havde fået pakket, og alle de items jeg havde taget med kunne mikses på kryds og tværs – smart! 🙂

 • Har du et link på de sorte stofbukser? Den blå striktrøje? Den grå striktrøje? Den hvide jakke? og pelsjakken? :-)))

  • Haha – jeg tilføjer lige links. Tanken var egentlig ikke at det skulle være et shoppeindlæg, men mere et indlæg, som I kunne se jeres egen garderobe i… Men det er da kun dejligt, hvis du kan lide mine ting 🙂

 • Dejligt med inspiration..
  Jeg har da jeg skulle på weekend i barcelona fået pakket alt for lidt og forkert.
  Vejret var 20 grader i maj, vi havde pakket korte kjoler og sommertøj… ingen lange bukser eller strømpebukser der var 25 grader hjemme. Det var mega koldt…

  HUsk altid varm bluse og jeans…. 🙂 må på en weekend tur igen så jeg kan få pakket bedre denne gang..

  Altid en fornøjelse at læse din blog, sætter pris på du bruger tid på den, så jeg kan få fornøjelsen af den..

  • Tusind tak Tine Andie – jeg er glad for at du kan lide at læse med; som jeg har nævnt et par gange, så driver, jer der læser med, en meget større del af værket, end I nogensinde kommer til at forstå. Så tak!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top