Du læser nu
JANUAR-DETOX – 3 gange hverdagsmad

JANUAR-DETOX – 3 gange hverdagsmad

JANUAR-DETOX <i>- 3 gange hverdagsmad</i>

Så blev det tid til uge 2’s hverdags-æskapader på køkkenfronten – igen bærer det meget præg af hverdag. Vi oooorker ikke stå længe i køkkenet til hverdag, når vi først kommer hjem fra job og iøvrigt også lige gerne vil have klemt træning ind begge to. Så derfor forsøger vi at holde de relativt simpelt og skuler også til, hvad vi i forvejen har liggende i køleskabet. Iøvrigt spiser vi rimelig ‘rent’ det meste af ugen, men tillader os at skaje ud, typisk fredag og søndag.. Det betyder noget, at man kan gå ud og spise i weekenden eller hygge med en film og noget snolder… Ihvertfald for os:)

JANUAR-DETOX <i>- 3 gange hverdagsmad</i>

Mandag spiste vi æggekage med masser af San Marzano tomater og lidt pandestegt skinke i stedet for bacon. Jeg havde været til reformertræning og kom først sent hjem og Skjorten havde også haft travlt – det skulle virkelig gå hurtigt;)JANUAR-DETOX <i>- 3 gange hverdagsmad</i>

Lørdag lavede jeg sweet potato fries og serverede dem til helt plain hakkebøffer… Dertil lidt chilimayo og noget spinat sauteret med svampe og hvidløg. Ret simpelt og old-school, men ret lækkert. Og lørdagsagtigt. Man kunne også have valgt nogle rigtige bøffer (det ville jeg nok normalt, men vi havde noget oksehak liggende, som skulle bruges:)).JANUAR-DETOX <i>- 3 gange hverdagsmad</i>

Onsdag blev det til en rigtig LCHF-klassiker – squashghetti med kødsovs. Vi havde noget bladselleri liggende fra vores juicekasse (jeg er ikke ret vild med selleri og smagen er for gennentrængende til at jeg gider drikke den i mine juices) og det blev revet fint sammen med gulerødder, så det endte med at være lige så meget grøntsager som kød, men det er jo kun fint.

 Kommentarer (4)
  • Ahhh elsker dine opskrifter 🙂 er som så dan ikke på januar detox, men mangler bare inspiration til god og let hverdagsmad. Tak for dem 🙂

  • Lækker og nem inspiration! Er chilimayoen mon en I selv har rørt, eller kan du anbefale en god fra tube? 🙂

    Hilsen en meget mayo-glad type, som ikke altid orker at lave den fra scratch 😉

  • Vi er faktisk netop i gang med at forsøge os med LCHF herhjemme. Jeg er træt af at være oppustet af kulhydrater, og jeg er åbenbart ikke stærk nok til at gå udenom dem, medmindre jeg ligesom aktivt vælger en kur/livsstil og følger den ret nøje. Så det er vi i gang med – og derfor er de her retter virkelig god inspiration! Så længe jeg kan huske, har mine måltider nærmest indeholdt et eller andet tilbehør som pasta, ris og kartofler – og det er faktisk lidt af en udfordring at skulle tænke væk fra det =/

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top