Du læser nu
REJSER – solskinslørdag i Paris..

REJSER – solskinslørdag i Paris..

REJSER <i>- solskinslørdag i Paris..</i>

Bonsoiiiiir… La vie en Paris, c’est manifique. Vi landede igår aftes og nåede ud og få aftensmad og et glas vin inden vi begge gik omkuld efter lange arbejdsuger. Derfor blev der også sovet længe (bag tunge hotelgardiner… ahhh), inden vi startede dagen over et stykke baguette med abrikosmarmelade, en croissant, cafe creme og en jus d’orange…. Hoppede på en metro til Seinen og trillede langsomt afsted langs vandet mens solen varmede vores ansigter. Det er ikke forår endnu. Not even close. Men man kan mærke, at solens kamp er begyndt. Tog op i toppen af Eiffeltårnet (det har jeg aldrig været før – what a view!) og nød synet af en af verdens fineste byer fra en helt ny vinkel.. Trillede tilbage langs Seinen og op mod Champs-Élysees. Spiste croque monsieur og drak Kronenburg et helt særligt sted, som skal få lidt flere ord med på vejen ved lejlighed… Gik i dyre butikker på Avenue Montaigne, som fik mine håndflader til at svede og mit hjerte til at slå et par ekstra slag. Min track-record er god i Paris, når det kommer til tasker… Det vil jeg jo nødigt sætte over styr;)

REJSER <i>- solskinslørdag i Paris..</i>

REJSER <i>- solskinslørdag i Paris..</i>

REJSER <i>- solskinslørdag i Paris..</i>

 Kommentarer (3)
  • Hold nu op nogle helt fantastiske billeder!! De fleste byer er garanteret flotte når de ses fra oven, og du sælger i hvert fald Paris ret godt med det billede!

  • Wow, Paris! Det lyder som om du får oplevet paris som en vaske ægte parisaner (hvis det hedder det) – Jeg skal selv derned om en uge og tænkte om du kunne komme med tips til ‘what to see in Paris’ med spisesteder, shopping, romantiske spots eller andet du kan anbefale 🙂 Ville være en enorm hjælp til mig og min kæreste

    Tak for en altid fed, ærlig og humoristisk blog

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top