Du læser nu
EN FRANSK SØNDAGSFAVORIT – jus de pamplemousse..

EN FRANSK SØNDAGSFAVORIT – jus de pamplemousse..

EN FRANSK SØNDAGSFAVORIT <i>- jus de pamplemousse..</i>

Da jeg spiste brunch med damerne i sidste weekend, bestilte jeg en gammel favorits, som jeg ikke har fået i flere år… Grapefrugtjuice.. Igår morges, da jeg havde travlt med at bestille baguette og en croissant-au-beurre, s’il-vous-plait, fulgte også en jus de pamplemousse med. En fransk favorit med et imponerende navn. Pamplemousse. Det ligger godt på tungen, non!? Og ligeså lækkert, som en friskpresset appelsinjuice kan være, vinder grapefrugten for mig på sin friskhed. Lidt mere syrlig, lidt mindre sød. Mhmm…. Perfekt til morgenægget. Perfekt til croissanten. Jeg ved godt, at det måske kan lyde lidt bittert, men det synes jeg ikke det er, men man skal selvfølgelig kunne lidt grapefrugt, for at det er en sådan rigtigt god idé at prøve. Kan man det, så synes jeg at man skal give den et go, også selvom man er skeptisk, for det er godt. Rigtig godt. Og det er ikke svært at lave – det er ren grapefrugt (og den kan godt tåle at blive lidt fortyndet med vand), og den kan enten presses i hånden eller i en juicer, for os der har sådan en. Mhmm.. EN FRANSK SØNDAGSFAVORIT <i>- jus de pamplemousse..</i>

EN FRANSK SØNDAGSFAVORIT <i>- jus de pamplemousse..</i>

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top