Du læser nu
REJSER – de små øjeblikke..

REJSER – de små øjeblikke..

REJSER <i>- de små øjeblikke..</i>

Det kan godt være svært, at nå både at oplevere, dokumentere og dele, når man sådan er afsted på eventyr:) Det er alligevel ikke så meget tid man har (lyst) til at spendere på hotelværelset, når nu man er i én af verdens fineste byer. Og dét, med kærligheden i hånden. Så derfor en lille opfordring til at I kigger forbi min Instagram – jeg deler små øjeblikke, franske croissanter, Eiffeltårne og en masse andet… Jeg tror nemlig, at jeg vil hellige mig den kanal lidt de kommende dage, og så er det måske sjovere at følge med dér. Så kan de lange Paris-indlæg komme, når jeg igen er hjemme på Kajen. I finder mig som @acieagurk på Instagram🙂

 Kommentar (1)
  • Jeg er med på Instagram! Og jeg suger alle Paris-detaljerne til mig 😀 Det endnu en by jeg har til gode at tage på opdagelse i. Har kun besøgt byen én gang i 8. klasse, men lang historie kort, så nåede jeg kun at lægge nakken tilbage og spotte Eiffel-tårnet, før jeg sad i en flyver retur 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top