Du læser nu
SHOPPING – når oprør staves ‘Chanel’…

SHOPPING – når oprør staves ‘Chanel’…

SHOPPING <i>- når oprør staves 'Chanel'...</i>

Sidst jeg var i Paris, købte jeg min Balenciaga-taske, som siden har hængt limet på mig. Så meget, at jeg har erkendt, at jeg må have noget at skifte med (… ved lejlighed), for ikke at slide den ihjel. Jeg er for glad for den, til at slide den ihjel. Nuvel. I denne omgang, har jeg også investeret. Det er vel en slags tradtion nu? En tradition, der delvist hænger sammen med, at jeg tit er afsted lige omkring bonus-udbetaling fra job, bevares… Men når det er sagt, så bliver jeg aldrig rigtigt bekvem med de dyre køb. Jeg har affundet mig med at de er mit oprør. Mit stille oprør mod fornuften. For jeg er ret fornuftig. Hele tiden. Har investeret i fast ejendom på et fornuftigt tidspunkt, har et ret fornuftigt job, køber fornuftigt ind, har en fornuftig kæreste, laver fornuftig mad, dyrker fornuftig motion og har fornuftige venner. Fornuft, fornuft, fornuft. Og for ikke at ørle (pardon my French), over at trippe rundt i min egen lille fornuftige verden, må der stille oprør til. Mit valg er faldet på ufornuftige tasker og sko. Min mor siger, at jeg har arvet interessen fra min mormor. Regardless, jeg glæder mig til at vise vidunderet frem. Jeg skal lige tage tilløb;)

 Kommentarer (11)
 • Hej Christine 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

 • Helt ufornuftigt er det altså ikke med designertasker. Jeg har hørt, at de holder værdien bedre end fx en dyr bil. Så betragt du din Chanel-taske (hvis det er sådan én, du har købt) som en god investering 🙂

 • Det er SÅ spot on beskrevet… Det der “ja det er sgu vanvittigt, men jeg gør det fandme, for jeg arbejder så meget, og jeg har tjent – og fortjent – det!” 🙂 Glæder mig til at se hvad du har fortjent!!!

 • Glæder mig også til hvad der er i posen!

  Lidt et off topic spørgsmål – men hvor meget billigere er Isabel Marant i Paris? Overvejer om jeg skal have et par bobby med hjem når jeg skal derned om lidt 😉

 • FANTASTISK! Intet mindre. Jeg kender det så godt, jeg er nemlig også alt for fornuftig. Du fik lige vækket mit lyst til at være virkelig ufornuftig og købe min Chanel-drøm 🙂 Glæder mig til at se den smukke poses højst sandsynligt endnu smukkere indhold!

 • Verdens mest velfortjente taske 🙂 og tak fordi, at jeg pludselig kan putte mit eget, nylige Chanel taske køb i kategorien “Stille oprør mod for meget fornuft”. I like!

 • Fra en fellow ‘frk fornuftig’ får du en virtuel high five. Også selvom jeg aldrig kunne drømme om at bruge så mange penge på en taske, haha! (ok, kunne godt drømme om det, men ville ikke gøre det). I stedet følte jeg mig lidt som en økonomisk rebel, da jeg tog en flyver mlm. Aalborg og KBH til den heftige sum af 1100kr tur-retur mod ca. halv pris mod DSB, og mine veninder nærmest gispede ved lyden af den pris. I know – bare kald mig rebel *indsæt smiley, der græder af grin*.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top