Du læser nu
REJSER – billedstorm fra verdens hyggeligste søndag i Paris..

REJSER – billedstorm fra verdens hyggeligste søndag i Paris..

REJSER <i>- billedstorm fra verdens hyggeligste søndag i Paris..</i>

Så er jeg igen hjemme på Kajen i København, og selvom det har været skønt at være afsted, så er det nu også meget rart at være hjemme. De sidste par dage har været lidt lange og travle på arbejdsfronten, så jeg lever højt på en hyggelig weekend.. Selvom jeg ville vælge Paris som konference-destination over så meget andet, så er det jo desværre ikke det store man får nydt det, når dagene primært tilbringes bag nedrullede gardiner i konferencelokaler. Heldigvis har vi dog været ude og spise om aftenen og turen til og fra job, var også væsentligt mere pittoresk end hvad motorring 3 kan præstere;)

I søndags travede vi byen tynd – startede med morgenmad på Le Pain Quotidien ikke så langt fra Pigalle og fortsatte derfra til Sacre Coeur om imponerende vyer over byen.. Derfra satte vi kurs mod Ile de la Cite og Notre Dame, og så videre forbi Louvres og Tulleries, hvor vi drak en Orangina på en bænk ved en af de små damme… Gik videre, henover Place de La Concorde og opad Champs-Élysées, indtil vi fandt et sted der serverede en god varm løgsuppe, flankeret af nogle ‘escargots’ til Skjorten.. Derfra trillede vi længere op ad Champs-Élysées, kiggede butikker og lod søndagens sløvhed rulle ind over os efter en særdeles aktiv formiddag, inden vi trillede hjem og tog en pause på hotellet inden aftensmaden.. En virkelig hyggelig søndag, som var præcis som de skal være, når man er i Paris med den man bedst kan lide<3 Jeg regner iøvrigt med at samle de 10 bedste tips vi fik samlet op i et separat indlæg – I var vist et par stykker, der selv havde Paris på agendaen, så måske I kan få glæde af det:)

REJSER <i>- billedstorm fra verdens hyggeligste søndag i Paris..</i>

 

REJSER <i>- billedstorm fra verdens hyggeligste søndag i Paris..</i>

 

REJSER <i>- billedstorm fra verdens hyggeligste søndag i Paris..</i>

 

REJSER <i>- billedstorm fra verdens hyggeligste søndag i Paris..</i>

 

REJSER <i>- billedstorm fra verdens hyggeligste søndag i Paris..</i>

 

REJSER <i>- billedstorm fra verdens hyggeligste søndag i Paris..</i>

 

REJSER <i>- billedstorm fra verdens hyggeligste søndag i Paris..</i>

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top