Du læser nu
EN STATUS – 5 fredagsspørgsmål til mig selv..

EN STATUS – 5 fredagsspørgsmål til mig selv..

EN STATUS <i>- 5 fredagsspørgsmål til mig selv..</i>

Så er det fredag, Agurk – hvad skal der ske i weekenden? Så lidt som muligt;) Jeg har en kaffeaftale med Rockeren, skal vaske noget tøj, indhente lidt arbejde og ud og løbe en god tur… Ikke så vildt – jeg trænger til at dalre lidt rundt i fred.. Gerne i nattøj og sutsko.

Løbetur av av – hvordan står det egentlig til med det der ‘januar detoxeri’? Det virker til at du har levet godt i Paris? Haha, så sandt, så sandt… Der er ikke 10 vilde heste der kan få mig til at takke nej til hverken franske nybagte croissanter, baguette med smør og abrikosmarmelade, steak frites eller andre franske favoritter, når jeg sådan er på Pariser-tur, så det er ikke ret meget der er blevet detoxet mens vi har været i Paris. Når det er sagt, så er jeg igen tilbage i de gode vaner.. Pariser-livet er unægtelig slut;)

OK, det kan vi forstå – men har det egentlig givet noget det der detoxeri? Ja det har det – både på badevægten og velvære-kontoen… Og jeg er jo ikke hverken helt eller halvt færdig endnu – det handler jo om de der skibukser, ved I nok. Jeg skal nok få skrevet jer en rigtig update asap!

Det lyder godt – det glæder vi os til! Er der andre indlæg du går og har I ærmet allerede nu? Nu har det jo handlet lidt meget om Paris, den sidste uges tid.. Ja da – men indtil videre findes de kun oppe i mit hovede, så meget kan jo nå at ske… Men jeg vil gerne have skrevet et indlæg om de Pariser-tip vi fik samlet sammen, om de der forbistrede sengegavls-knapper, få vist Chanel-ulykken ordentligt frem, vise jer mit hyggelige DIY Valentines print-selv projekt (#cheeseball), få skrevet noget meningsfyldt om vejen til den perfekte basis-garderobe, som jeg har gået og funderet lidt over på det seneste og delt en god LCHF/januar-detox opskrift på nogle kyllingespyd med dip. Det er lige dét jeg kan komme i tanke om:)

Uh jamen, det lyder jo også godt, og som om notesbogen er fuld af idéer… Er der andet, du vil dele, sådan her på falderebet? Nja… Ikke rigtigt. Det skulle da lige være, at mine bukser flækkede i måsen på vejen hjem fra Paris forleden.. Ret uheldigt når ens bagage er indchecket. Måske I er nogle, der kan sidde og smile lidt over den?! Not my finest hour kan jeg aflsøre, hehe;) God weekend derude!!

 Kommentarer (4)
  • Hahahahahahahahahahaha der reddede du lige min morgen! Øv hvor er det bare uheldigt, men tak fordi du deler 😉 Jeg synes i øvrigt at de er virkelig hyggelige de her indlæg med spørgsmål til dig selv, man får dig på en eller anden måde at se på en lidt anden og mere “uformel” måde hvis man kan sige det sådan.

    Tak for grinet og rigtig dejlig dag

  • Hahaha, det er altså intet sjovere en flækkede bukser. Når det ikke går ud over én selv selvfølgelig! Det er bare så kliché og fald-på-halen-sjovt (:

    Chanel og kyllingespyd? Jeg glæder mig allerede (:

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top