Du læser nu
OPSKRIFT – chili&hvidløgs kyllingespyd med honning-lime dip på skyr

OPSKRIFT – chili&hvidløgs kyllingespyd med honning-lime dip på skyr

OPSKRIFT <i>- chili& kyllingespyd med honning-lime dip på skyr</i>

Efter en uge med lidt for mange frites og croissanter, er det altså meget rart at være hjemme ved egne kødgryder igen:) Igår blev det til kyllingespyd marineret i chili og hvidløg med en skyr-dip med honning og lime… Og så en salat på spidskål, avocado og granatæble til. Super let at lave, super sundt og super lækkert! Det tager ikke ret lang tid at lave og er derfor oplagt som sund hverdagsmad på de travle dage.

OPSKRIFT – sunde kyllingespyd marineret i hvidløg og chili samt skyr-dip med honning og lime

  • Kyllingefilet (1-2 pr person afhængig af sult..)
  • Olivenolie
  • Chiliolie
  • 1 fed Hvidløg
  • Honning
  • 1 bæger skyr
  • 1 lime
  • Persille

Lav en marinade af lige dele olivenolie, chiliolie, en klat honning og 1 fed knust hvidløg. Skær kyllingefileten i bidder og hæld dem sammen med marinaden i en plastikpose. Jo længere tid de får lov til at marinere jo bedre – er man rigtigt tjekket, klargør man marinade og kylling aftenen før og lader det ligge natten over. Steg kyllingebidderne på bambumsspyd (der har ligget i vand, så de ikke futter af) ved jævn varme på en pande eller på grillen (afhængig af årstid). I mens kyllingen steger laves salat og dip. 4 spsk skyr blandes med saften fra en lime, lidt frisk hakket persille, lidt friskkværnet peber og en klat honning. Rør dippen godt sammen og smag evt til med lidt ekstra lime.

OPSKRIFT <i>- chili&hvidløgs kyllingespyd med honning-lime dip på skyr</i>

OPSKRIFT <i>- chili&hvidløgs kyllingespyd med honning-lime dip på skyr</i>

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top