Du læser nu
OUTFIT – Parisienne i nude, hvid, sort og Chanel

OUTFIT – Parisienne i nude, hvid, sort og Chanel

OUTFIT <i>- Parisienne i nude, hvid, sort og Chanel</i>

adlinks: Boots – Isabel Marant // Jeans – ASOS // Sweater – Storm & Marie (udsolgt) // Coat – ASOS (similar) // Bag – Chanel

Et outfit af lidt ældre dato – nemlig fra Paris, som jeg indtog i mine Isabel Marant snowboots, sorte jeans (RIP), nude sweater og hvid frakke. Med andre ord, hele min farvepalette i ét outfit;) Støvlerne fra Isabel Marant har virkelig været ét af vintrens bedste køb – i weekenden bevægede jeg mig ud i almindelige sneakers og mine fødder var ved at falde af. Det er virkelig rart, at have nogle vinterstøvler med masser af blødt og lunt foer, der ikke nødvendigvis ligner hjemmesko (.. ja, det er mine lammefutter jeg her mener;)). Det var i øvrigt disse sorte jeans, der flækkede mellem lårene (sker det ikke også for jer? Sådan noget cykelsllid?) på vej hjem, så nu er jeg uden sorte jeans, men har forbud mod at shoppe noget som helst i Februar (… for obvious Boy-reasons;)). Kritisk. Hvad gør man uden sorte jeans?!

OUTFIT <i>- Parisienne i nude, hvid, sort og Chanel</i>
OUTFIT <i>- Parisienne i nude, hvid, sort og Chanel</i>

OUTFIT <i>- Parisienne i nude, hvid, sort og Chanel</i>

 Kommentarer (11)
 • Jeg står helt i samme situation – mine er godt nok ikke flækket, de er ualmindeligt tynde, så der er næsten et hul, altså kan de ikke bruges. Ja og 1 så har jeg ikke penge til nye, men 2 så ved jeg slet heller ikke, hvilke jeg skal købe, dem jeg lige har haft er dem fra Asos – dem har jeg slidt op temmeligt hurtigt, så dem skal det i hvert fald ikke være igen.. 🙂

 • Jeg har også mistet utallige jeans til sliddet mellem lårene – sørgeligt men sandt. 😉 Jeg kunne simpelthen ikke undvære et par sorte jeans – har du ikke et par småting du kan sælge ud af garderoben så der bliver råd? 😀

 • ER de der jeans fra Asos ikke så billige, at de næsten ikke tæller som shopping? Og der er vel også næsten “shopping” og “livsnødvendigheder”. Du stopper jo heller ikke med at spise og købe mad fordi det er sparemåned vel 🙂

 • Hvor er det et fint outfit og ikke mindst en fin blog du har! Jeg er forholdsvis nu følger herinde – men jeg er allerede fan! 🙂 Hold nu op din Chanel taske er to-die-for og jeg er især vild med, at den er anderledes i forhold til, at de fleste (som har råd til denne taske) vælger at købe den i den sikre sorte farve! 🙂 🙂

  • Hej Wendie

   Tusind tak for din søde kommentar – jeg er glad for, at du kan lide at følge med herinde:)

   KH

 • Sikken et lækkert pariser-outfit! 🙂 Jeg kender det alt for godt, og har selv stået i en situation med flækkede bukser ude i virkeligheden (heldigvis var jeg på vej hjem 😉 ) Jeg kunne slet ikke leve uden sorte jeans, de redder mig virkelig ofte. Så jeg hepper på at du klare dig igennem februar, uden sorte jeans.. Og husk på at Februar er en kort måned! Glædelig mandag herfra 🙂

 • Sikken et lækkert pariser-outfit! 🙂 Jeg kender det alt for godt, og har selv stået i en situation med flækkede bukser ude i virkeligheden (heldigvis var jeg på vej hjem 😉 ) Jeg kunne slet ikke leve uden sorte jeans, de redder mig virkelig ofte. Så jeg hepper på at du klare dig igennem februar, uden sorte jeans.. Og husk på at Februar er en kort måned! Glædelig mandag herfra 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top