Du læser nu
REJSER – 5 restaurant-tip til Paris..

REJSER – 5 restaurant-tip til Paris..

REJSER <i>- 5 restaurant-tip til Paris..</i>

OK, for at der nu ikke skal gå alt for meget broccoli i den, tænkte jeg, at jeg ville dele de 5 bedste restaurant-besøg vi præsterede på vores Paris-tur. Vi går sjældent bare ind et tilfældigt sted vi kommer forbi, men sørger istedet for at researche lidt hjemmefra for at finde de bedste gastro-oplevelser, som for os, er en stor del af dét med at rejse… på lige for med sightseeing, shopping og what not. De tip jeg deler nedenfor er alle ret affordable, kræver ikke reservation lang tid i forvejen og tip vi har samlet op – enten gennem jer, via FourSquare, vores concierge på hotellet eller via research for nettet.. Så – betragt det som nogen har lavet the footwork for jer på research-fronten:)

REJSER <i>- 5 restaurant-tip til Paris..</i>

1. Hotel Plaza Athénée: Da vi lørdag middag havde besøgt Eiffeltårnet og var ved at være både lidt sultne og trætte, besluttede vi os for at sætte kursen mod Paris’ bedste Croque Monsieur – ifølge FourSquare skulle den findes på Hotel Plaza Athénée Paris på Rue Montaigne, og vi vandrede afsted. Rue Montaigne ligger i gå-afstand fra både Eiffeltårnet og Champs-Elysées og Place de la Concorde. I te-salonen blev vi bænket i store bløde rokoko-stole og min Balenciaga fik også en lille skammel at hvilke sig på. Vi bestilte 2 gange Croque Monsieur (man kan også få en special-variant med trøffel, som skulle være helt eminent, men vi var i humør til den klassiske variant) og de var mega gode.. De kommer så også med et ubeskedent pricetag, men vi grinede af at sidde dér og spise toast med sølvbestik… Et minde for livet:)

REJSER <i>- 5 restaurant-tip til Paris..</i>

2. Léon de Bruxelles: Fra én ekstrem til den anden – på hotellet spurgte vi vores concierge, hvor vi kunne finde Paris bedste Moules Frites. På Léon de Bruxelles svarede han. Nuvel. Vi var lidt skeptiske – en belgisk restaurant-kæde. Really? Efter et dobbelttjek på Foursquare der afslørede en helt anstændig ranking driblede vi dog afsted, og det fortrød vi ikke. Super gode muslinger og ligeså mange fritter man overhovedet orker – præcis som det skal være!

REJSER <i>- 5 restaurant-tip til Paris..</i>

3. Harry’s New York Bar: Den her er lidt snyd, for det er slet ikke en restaurant, men en cocktail-bar. Vi elsker, at gå ud og drikke cocktails og var blevet anbefalet at svinge forbi Harry’s New York Bar hjemmefra. Det er (eftersigende) verdens ældste bar og stedet er virkelig gennemført – lige fra bartendernes små overskæg til de gamle college-plakater på væggene. Jeg fik en burbon sour og gimlet, inden jeg glad blev trillet hjem i seng;)

REJSER <i>- 5 restaurant-tip til Paris..</i>

4. Le Relais du Venice: Det her tip, kommer fra én af jer og var virkelig en nice oplevelse – på Le Relais du Venice har de ikke noget menu-kort, for de laver kun én ting. Bøf. Med fritter. Således spørger servitricen ikke, hvad man vil have at spise, men derimod, hvordan man vil have sin bøf stegt. Medium, svarede vi. Og det skriblede hun så hurtigt på papirduen og forsvandt igen. Kort efter blev halvdelen af vores bøf serveret (med en solid portion frites, som I kan se, og restaurantens berømte steak-sovs), mens resten blev stående på fade over fyrfadslys, for at den ikke skulle nå at blive kold inden den røg indenbords. Man kan ikke bestille bord, så det er bare med at møde op – det er evt. kø-tid værd, for det er super godt og et super sjovt koncept.

REJSER <i>- 5 restaurant-tip til Paris..</i>

5. Paris-New York PNY: OK. Jeg er en sucker for en god burger. Det ved I. Hjemmefra havde Kia tippet om Paris-New York, og jeg havde noteret at dér måtte vi hen. Burgeren røg direkte ind på en top 5 over de bedste burgere jeg nogensinde har smagt og PNY er virkelig et must for alle burger-entusiaster. Man kan ikke booke bord, men må møde op – og venteiden er igen virkelig dét værd. Deres fritter med gruyere og bacon lød en kende for vulgære til min svar, men Skjorten slog til – og jeg fortrød inderligt efterfølgende.

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top