Du læser nu
OUTFIT – Isabel Marant Bart og herrebukser..

OUTFIT – Isabel Marant Bart og herrebukser..

OUTFIT <br><i>- Isabel Marant Bart og herrebukser..</i>

OK, er ved at være ret klar til weekend efterhånden. Det er vi nok flere der er. I sidste weekend så jeg sådan her ud. Herrebukser og pels. Lidt skør kombination af flere favoritter – favoritter, der ikke får færre stjerner af, at det er så koldt, som det har været de sidste par dage. Weekenden står på løbetur, en tur forbi min vippedame, Bouef Bearnaise, første træning med Vitamin Well bootcamp, blødkogte æg, bløde hjemmesutter og i aften er der lovet Chili-Dogs og cocktails á la Skjorten. Pretty sweet program, hvis jeg selv skal sige det.

Jeg er iøvrigt blevet helt vildt glad for mine Isabel Marant Bart-sneakers, som vel egentlig var et lidt atypisk køb (altså for mig) – det er rart, at de er helt flade og jeg kan godt lide det der spændingsfelt, der ligger i at føle sig lige dele fordormet og smart, haha. Dem og mine Nowles er virkelig favoritterne, som weekendsko – faktisk i en sådan grad, at jeg helt kan gå og savne dem til hverdag;) Lidt skørt, men jeg tænker, at der er andre kontormus derude, der kan forholde sig til det der med, at man godt kan savne sin weekendgarderobe lidt engang imellem. Fordi den er hyggelig og blød. Og behagelig og flad. Mens hverdagen typisk er mere stram.. og sort.. #firstworldproblems, I know.. Men altså. Hvem drømmer ikke om, at kunne dølle rundt i blødhed 24/7!? I know I do…

OUTFIT <br><i>- Isabel Marant Bart og herrebukser..</i>

OUTFIT <br><i>- Isabel Marant Bart og herrebukser..</i>

 Kommentarer (3)
  • Lækre sko. På mit kontorjob er der faktisk ingen der går i stilleter. Men dine sko kunne sagtes komme på en dag i mit kontorliv. Får så ondt i mine små fusser i stileter.

  • Haha, skal vi bytte et par dage? Jeg drømmer om at være kontormus i sort og stilletter. Men det er bare som om folk af og til stadig kigger sært, hvis man har stilletter på på uni. Æv, kedelige mennesker!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top