Du læser nu
COCKTAIL OPSKRIFT – ‘The Bramble’..

COCKTAIL OPSKRIFT – ‘The Bramble’..

COCKTAIL OPSKRIFT - 'The Bramble'..

Det var cocktail-night på Kajen igår. Ikke noget dårligt koncept. Skjorten er klart den af os, der laver de bedste cocktails og jeg bliver ofte introduceret for nye varianter, som jeg ikke kendte i forvejen. Igår var det en ‘Bramble’, som røg direkte ind på listen over favoritter. Den er lidt sød, lidt sur og meget frisk. Lige som jeg bedst kan lide mine cocktails (jeg er også en sucker for en god ‘Whiskey Sour’ fx…. den må jeg også få delt ved lejlighed)…

Da jeg var 19 og i Alanya med gymnaise-veninderne (oh yes – I’ve been down that road) drak vi enormt mange ‘Sex on the Beach’. For den smagte lidt af saftevand, så eksotisk ud og havde et sejt navn (jeg sidder og himler med øjnene, som jeg skriver dette.. blot så vi er on the same page). Mens jeg læste på CBS (og brugte mange vintre i Alperne) gik jeg i den helt anden grøft og drak mange Jack&Cola’er. Den kunne aldrig gå helt galt. Heller ikke selvom man bestilte den på et små-snusket alpe-diskotek af en ugidelig fransk bartender. Senere blev det til G&T’ere. Dem er jeg stadig lidt på. En god gin og tonic, skal man altså ikke kimse af. Men nuvel – jeg bemærker også en stignede interesse for en lidt bredere cocktail-smag. Idag styrer jeg ret klar af de slidte klassikere, og går hellere på opdagelse i ukendte opskrifter. Og én af dem, drak vi altså igår. En Bramble. Mega god!

Cockail opskrift – ‘Bramble’

  • 2 dele gin
  • 1 del friskpresset citronsaft
  • 1/2 del sukkerlage
  • 1/2 del brombærlikør

Shake gin, citronsaft og sukkerlage med knust is og hæld dem på glas (af den slags man bruger til Old Fashioned). Tilsæt brombærlikøren til sidst. Pynt med et frisk brombær og evt en skive citron og et kort sugerør.

COCKTAIL OPSKRIFT - 'The Bramble'..

COCKTAIL OPSKRIFT - 'The Bramble'..

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top