Du læser nu
WEEKEND- sunny stroll in the park..

WEEKEND- sunny stroll in the park..

WEEKEND<br><i>- sunny stroll in the park..</i>

WEEKEND<br><i>- sunny stroll in the park..</i>

I fredags sad jeg på kontoret og kiggede ud på solskinnet, og indvendigt var der en lille del af mig, der håbede (HÅBEDE), at det fine vejr ville fortsætte ind i weekenden, for jeg savner solen. Savner en lille dosis D-vitamin. Savner frisk luft og røde kinder. Heldigvis var der nogen hørte mine bønner, for sikke en pæn weekend det har været. Jeg har udnyttet det til fulde, og har blandt andet fået klemt en langsom stroll i Fælledparken ind. Det er klart og koldt derude. Det lugter næsten lidt af skiferie. Eller også er det bare mig, der glæder sig så meget til forestående skiferie, at jeg ikke rigtigt kan abstrahere fra det. Også en mulighed. Anyways. Jeg håber, også at I har nydt lidt solskin her i weekenden. Det gælder om at udnytte, hvad man kan få;)

WEEKEND<br><i>- sunny stroll in the park..</i>

WEEKEND<br><i>- sunny stroll in the park..</i>

WEEKEND<br><i>- sunny stroll in the park..</i>

 Kommentarer (2)
  • Hvor er det nogle fine billeder! Jeg har virkelig også udnyttet at solen endelig har kigget frem. Desværre ligger mit nye praktiksted under jorden. Eller det vil sige at lokalerne ligger i kælderen, og der kommer vitterligt ikke meget sol derned. Så at solens stråler forsatte i weekenden, gjorde mig virkelig glad. Faktisk har vi ikke sovet med gardinerne rullet for, så vi netop kunne blive vækket af varmen fra solen – så er man måske lidt desperat, haha. Og as we speak hænger dynerne sammen med resten af vasketøjet til luftning udenfor. Effektiv søndag!

    • Jeg forstår dig SÅ godt Laura – man trænger virkelig til noget sollys! Surt at skulle tilbringe dagtimerne i en kælder til hverdag – det er altså ikke særlig sjovt:(

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top