Du læser nu
JANUAR-DETOX- 3 x takeout, der redder hverdagen..

JANUAR-DETOX- 3 x takeout, der redder hverdagen..

JANUAR-DETOX<br></i>- 3 x takeout, der redder hverdagen..</i>

OK – I har været ret begejstret for mine ‘3 x hverdags-mad’-indlæg (I kan finde dem her og her), og I denne uge, tænkte jeg, at jeg ville give føljetonen et lille twist. For til hverdag hører (herhjemme i hvertfald) også lange dage på kontoret og stramme agendaer, der ikke altid efterlader hverken overskud eller tid til at forberede fornuftig aftensmad. Istedet bliver det takeout – og det behøver ikke nødvendigvis betyde snaskede pizzaer og burgers (altså – den slags spiser vi også, men vi begrænser os til weekenderne;)), men kan sagtens være foreneligt med en sund (og lettere) hverdag…  Jeg har samlet 3 takeout-muligheder, som redder mig på de travleste dage nedenfor – og selvom man ikke lige bor i nærheden af de steder jeg har besøgt, så kan man måske bruge indlægget som inspiration til madplanen, for det er ikke komplicerede sager. Og Iøvrigt bliver ‘januar-detox’-navnet jo kun mere åndssvagt, som vi nu har bevæget et stykke ind i Februar.. byde endelig ind, hvis nogen har bedre forslag til et navn;)

JANUAR-DETOX<br></i>- 3 x takeout, der redder hverdagen..</i>

BarBurrito har åbnet en hel takeout-restaurant på Gothersgade og her kan man altså få de klassiske burrito-varianter i salatform. Salaten smager præcis ligeså godt som de små tacos og burritos og den er hurtigt blevet en favorit herhjemme. Jeg vælger kylling og takker ikke nej til guac – den er fyldt med kål, bønner og koriander. NOM!

JANUAR-DETOX<br></i>- 3 x takeout, der redder hverdagen..</i>

En anden klassiker er Lêlê’s varme oksekødssalat – den kommer egentlig med en skål ris, men det takker jeg altid nej til, for jeg er ikke så begejstret for ris (.. underligt nok). Salaten består af salat, bønnespirer, tomater, grønne bønner, koriander, gulerod, mynte og grillet oksekød, og kommer med en soyadressing.

JANUAR-DETOX<br></i>- 3 x takeout, der redder hverdagen..</i>

Den her overraskede faktisk mig – men da jeg en dag efter løbetræning med Sparta stod på Østerbro og var max sulten og max træt, orkede jeg ikke, at skulle til at både finde på, købe ind og kokkerere. En hurtig googling afslørede at en lille bagel med kylling ‘kun’ står i knap 500kcal og det synes jeg egentlig er ok til aftensmad på en træningsdag.. Jeg har forsøgt at regne kalorierne efter og den skulle være god nok – men husk, at det er en lille bagel og bed om at få lidt mindre cream cheese og dressing end normalt:)

 Kommentarer (7)
  • Min go-to sund takeout er en vitaminbombe fra Letz Sushi. Sprød tangsalat med laks, tun og avocado, drysset med chilisesamfrø og citron. Mums – jeg kunne leve af det!

  • Synes simpelthen der findes så mange gode og sunde take-away steder – så mange at det ofte kan være svært at vælge 😉

  • Jeg ELSKER LÉLÈ, de har virkelig reddet min aften mange gange! Det er faktisk altid min taktik at være den første til at foreslå steder hvis jeg er sammen med veninder og vi skal have takeaway. På den måde virker det ikke underligt at være hende der skal spørge efter de sunde valg, for de er der jo allerede! Win Win!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top