Du læser nu
SHOPPING- inspiration til sæsonens skitøj og et handske-tip

SHOPPING- inspiration til sæsonens skitøj og et handske-tip

SHOPPING<br></i>- inspiration til sæsonens skitøj og et handske-tip</i>

1. Up Parka – CLWR // 2. Hat – Adidas // 3. Goggles – Oakley A-frames // 4. Mittens – Hestra // 5. Skiunderwear – Kari Traa // 6. WTTR pants – CLWR // 7. Skis – Supertonic

Jeg er klar over, at dette indlæg kommer et par uger for sent for de af jer, der allerede har været afsted på ski – og her midt i uge 7 er det nok et par stykker af jer:) Nuvel – jeg er først selv nået hertil nu. Altså. Til skitøjet. Og det har jo også sine fordele, for det er nu, at man kan begynde at gøre sig nogle gode kup, som udsalget sætter igang. Selv regner jeg med at skulle indtage Dolomitterne som en slags forvokset grisling i dette all-pink skisæt. Formodentligt ét jeg vil se tilbage på om 10 år og korse mig over, men ikke desto mindre, lidt for sejt lige nu. Colour Wear (eller CLWR) er iøvrigt et ret godt bud, når det kommer til sejt skitøj til en fornuftig pris – og det er ellers svært at finde:)

Derudover vil jeg gerne slå et slag for Hestra’s luffer med lædder-forstærkninger – det er de bedste der findes. Lufferne er gode til os, der let fryser om fingrene og læder-forstærkningerne holder bare til mere, når man går rundt og slæber på ski med nyslebede kanter; gummiforstærkninger bliver alt for hurtigt skåret op, og så er man kun ganske få sekunder fra en våd tommelfinger (hvilket måske ikke umiddelbart lyder specielt farligt, men ved -5 grader er det altså både irriterende og koldt, at have en tommelfinger, der er pakket ind i vådt vat..).

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top