Du læser nu
OUTFIT- pink ASOS frakke og grå jeans fra H&M..

OUTFIT- pink ASOS frakke og grå jeans fra H&M..

OUTFIT<br>- pink ASOS frakke og grå jeans fra H&M..

Adlinks: Boots – Isabel Marant Nowles // jeans – H&M // sweater – Moss Cph // Coat – ASOS (sold out – similar here) // Bag – Chanel boy

Jeg har gang i en meget snævner farvepalette these days.. Min lyserøde frakke fra ASOS har fået en lille revival, efter jeg (mere eller mindre) har levet i dens hvide tvilling de sidste par måneder. Delvist fordi jeg savner lidt farver efter en lang, grå og tung vinter. Jeg længes efter foråret, efter solstråler og efter lidt varmere temperaturer. Glæder mig til at kunne smide vinterfrakkerne til fordel for tyndere modeller, til bare ankler og sæsonens første glas rosé på altanen. Til at cykle gennem byen uden at fryse fingrene af og til at kulden slipper det jerngreb den har haft mine knogler i de sidste mange måneder. Ak ja. Søde forår. Er jeg mon den eneste der længes efter din ankomst?!

OUTFIT<br>- pink ASOS frakke og grå jeans fra H&M..

OUTFIT<br>- pink ASOS frakke og grå jeans fra H&M..

OUTFIT<br>- pink ASOS frakke og grå jeans fra H&M..

OUTFIT<br>- pink ASOS frakke og grå jeans fra H&M..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top