Du læser nu
VALENTINES DAY- 5 non-cheesy Valentines idéer..

VALENTINES DAY- 5 non-cheesy Valentines idéer..

VALENTINES DAY<br>- 5 non-cheesy Valentines idéer..

Valentines er lige om hjørnet (den har I nok fanget…), og selvom jeg nogle mener, at det er noget amerikansk pladder-romantik, hvis eneste ekistensgrundlag er kommercielt, så insisterer jeg stadig på, at markere dagen… Nu elsker jeg jo også all things American, så det er måske ikke så hamrende overraskende. Nuvel – for 5 kr blandet købe-romantik, tak. Jeg tager det hele med. Vi skal på Llama. Bare os to. Og spise god mad og drikke et par cocktails. Kald det en dårlig undskyldning for, at tage på date – det er nok meget rigtigt ramt, egentlig;) Jeg skal have høje hæle på og en kjole, som jeg ved, at han vil elske, men som han endnu ikke har set. Jeg skal nok også have krøller i håret og øjenskygge på. All in, med andre ord. Som en skarp kontrast til hverdagens sure løbetøj og morgenhår. Den slags bifalder jeg – nuancerne og spektret:)

Og udover en tur på Llama, nogle cocktails og en sort kjole, så vil jeg bruge weekenden på lidt ekstra omtanke. Og på at værdsætte lidt ekstra. På små ting, der er tilsyneladende ligegyldige, men som alligevel betyder og signalerer…

VALENTINES DAY<br>- 5 non-cheesy Valentines idéer..

1. Jeg vil bage hans yndlings-kage… Det er totalt old-school, men en hyggelig og ret uprætentiøs Valentines-gave og det passer mig godt.. Det bliver nok ikke lige lyserøde donuts, for det er vist mest min egen favorit;)

VALENTINES DAY<br>- 5 non-cheesy Valentines idéer..

2. Jeg vil lave morgenmad på sengen – presse en juice, varme croissanter og koge æg ligesom han bedst kan lide det. De dovne morgener er noget af det hyggeligste – kombinationen af god tid, varme croissanter og vores yndlingsserie er virkelig svær at slå.

VALENTINES DAY<br>- 5 non-cheesy Valentines idéer..

3. Jeg vil fordybe mig i computer og bog – og lade ham få fjernsynet til at spille Fifa;) Så kan jeg også få lavet lidt ekstra blogindlæg, så der ikke bliver helt stille, når nu skiferien venter forude:)

VALENTINES DAY<br>- 5 non-cheesy Valentines idéer..

4. Jeg vil prioritere at være hjemme. Bare være hjemme. Og tusse rundt i min sweater og hjemmesutter. Vi ser ikke hinanden så meget i hverdagene pga lange dage og rejseaktivitet… Så nogle gang er det bare meget hyggeligt, at være hjemme. Samtidigt.

VALENTINES DAY<br>- 5 non-cheesy Valentines idéer..

5. Jeg vil insistere på en langsom tur rundt om Kastellet, og måske en kaffe undervejs fra Kafferiet. Fordi man bare snakker bedre, når man er ude og gå.

 

Har I nogen planer for Valentines, eller synes I (imodsætning til den købe-romantiske Agurk), at det er lidt noget fis?

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top