Du læser nu
BOLIG- E for eucalyptus og Eiffel..

BOLIG- E for eucalyptus og Eiffel..

BOLIG<br>- E for eucalyptus og Eiffel..

Et lille (lidt) sent fredags-glimt fra Kajen. Her regerer E’erne for tiden – vi fragtede et lille Eiffeltårn med hjem fra Paris, som vi købte i en eller anden ligegyldigt souvenir-biks for 10?, men det pynter fint på Muuto-reolen og har en hyggeligt historie. I min Lyngby-vase pynter Eucalyptus-grene – bladenes fine støvede mørkegrønne er så pæn til den hvide indretning. Egentlig skulle jeg bare bruge en enkelt gren til arbejde (long story..), men kunne kun købe et helt bundt hos min blomsterhandler, så nu står de i flok og pynter på Kajen, selvom det vist nok (?) er mere normalt at nøjes med en enkelt gren eller tre. Nuvel. Jeg kan egentlig godt lide, den store buket:)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top