Du læser nu
OPSKRIFT- Icecream cookie sandwiches for Valentines♥

OPSKRIFT- Icecream cookie sandwiches for Valentines♥

OPSKRIFT<br>- Icecream cookie sandwiches for Valentines?

OK – småt cheesy indlæg, men bevares. Det involverer kage og det undskylder jo som bekendt det meste. Som jeg sagde forleden dag, så ville jeg bruge Valentines-weekenden på (bla) at bage Skjortens yndlings-kage. Bare fordi. “De der cookies… De’ gode..”, sagde han, da jeg spurgte hvad der så skulle bages. Alright. Det var billigt sluppet, for de tager hverken mange minutter eller IQ-point at baske sammen. Det er ikke helt de samme, som jeg har bagt tidligere, for disse er med chokolade og skumfiduser. En ret syndig kombination skulle jeg hilse at sige. Og så er de gjort til sandwhiches med yndlings-isen i midten. Papir-hjertet får han med. Når nu det er amorinernes dag. Det er bare lavet i photoshop, printet på lidt tykt papir og sat en pind.

OPSKRIFT – chocolate chip marshmallow cookies

  • 115g blødt smør i tern
  • 180g brun farin
  • 1 stort æg
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ½ tsk bagepulver
  • en knivspids salt
  • 160 g mel
  • 200g hakket mørk chokolade (jeg brugte 70%)
  • En håndfuld små skumfiduser (dem man bruger i varm kakao)

Smør og farin piskes sammen med en elpisker (det kan godt klumpe lidt sammen) og herefter tilføjes æg og vaniljesukker. Mel, bagepulver og salt blandes i og der røres omhyggeligt ? det bliver en lidt klistret masse. Til slut vendes den hakkede chokolade og skumfiduserne i dejen, som efterfølgende fordeles på bagepladen i 10-12 cookies ? sæt ca. 1 spiskeske på bagepladen, og husk at holde god afstand mellem klatterne, da de jo flyder ret kraftigt ud:) Bag dine cookies ved 200 grader (forvarmet ovn, almindelig varme) i ca. 10-12 minutter (afhængig af ovn – man kan se når de er færdige ved at kanterne nærmest begynder at karamellisere). Nu kan de spises som de er – eller som en icecream cookie sandwich med en klat af din yndlings-is.

OPSKRIFT<br>- Icecream cookie sandwiches for Valentines?

OPSKRIFT<br>- Icecream cookie sandwiches for Valentines?

OPSKRIFT<br>- Icecream cookie sandwiches for Valentines?

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top