Du læser nu
WEEKEND – i varm strik..

WEEKEND – i varm strik..

WEEKEND <br>- i varm strik..

Det er weekend på Østerbro. Østerbro. Fra at være lyden af hjem og tryghed, er klangen pludselig en anden. Dette er (stadig) ikke rette forum – jeg vil blot citere den lille rocker, som tidligere på dagen skrev ‘Lad os holde vore hoveder kolde, men vore hjerter varme’. Meget klogt, meget rigtigt. Tempoet er langsomt idag. Kajen er ramt af sygdom, så der bages pandekager og presses frisk appelsinjuice til den store guldmedalje. Bliver set gamle film under dynen. Hygges i store striktrøjer. Faktisk, den jeg har på på billedet. Det er min favorit. En slags tekstil-tryghed. Den slags, der hører sig til, når man forsøger at lade batterierne op til en ny uge. Den sidste krampetrækning inden der – endelig – er dømt vinterferie. Jeg tæller timerne!

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top