Du læser nu
INSPIRATION – 8 idéer til din (dovne) mandagsfrisure..

INSPIRATION – 8 idéer til din (dovne) mandagsfrisure..

INSPIRATION <br>- 8 idéer til din (dovne) mandagsfrisure..

Jeg vasker ikke hår hver dag. Faktisk forsøger jeg at holde det på 3-4 gange om ugen. Lige for tiden træner jeg 4 gange om ugen, og det er så dét, der afgører hvor tit jeg får vasket hår.. Søndag er bootcamp-dag og dermed hårvaskedag – det giver mig også 15 minutter længere under dynen mandag morgen, og dét er jeg svært tilfreds med. For at spare yderligere tid, har jeg samlet et inspirations-board med idéer til mandagsfrisuren. Med andendags-hår må det gerne være lidt messy – jeg ender typisk i noget á la nr 4, men også den lave knold eller hipster-knolden som på nr 1, har jeg da været igang med. Jeg synes nr 8 og nr 3 er særligt gode bud på frisurer, jeg må prøve af – de ser avancerede ud ved første øjekast, men er alligevel ret simple. Det er et et hit, hvis man spørger mig. Så yes – 8 gode bud til en lidt doven (og messy) mandagsfrisure. Måske er I et par stykker, der kan få glæde af lidt inspiration allerede nu til morgen:)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top