Du læser nu
TIRSDAGSTIP – the Donutshop..

TIRSDAGSTIP – the Donutshop..

TIRSDAGSTIP<br> - the Donutshop..

København er blevet ramt af en gal donut. Det er fantastisk! Flere gange er jeg kørt forbi The Donutshop i Århusgade på Østerbro, og i weekenden oprandt dagen endelig, hvor der både var lejlighed og anledning til at frekventere den lille butik. 6 donuts får man for 75kr, betjeningen er noget nær det venligste jeg længe har mødt i København og de runde kager smager PRÆCIS som de skal. Præcis som de gør, når man køber dem på den anden side af Atlanten. De smager således både af en tid der var engang og af søde ferieminder –  det er ikke meget bagværk, der kan prale af dét. Min favorit er den med hindbærglasur (… som I måske kan se;)), mens Skjorten sværger til den med hvid chokolade og pistace, som (indrømmet) også er virkelig god. Så derfor – har I ikke været forbi endnu, så skulle I tage at gøre det. The Donutshop har åbnet 3 forretninger på tværs af byen; på Østerbro, på Nørrebro og på Larsbjørnsstræde. Bor man ikke lige i København, så fortvivl ej  – det er ikke spor svært, at bage dem selv (jeg lover!), og jeg har tidligere delt en rigtig fin opskrift på donuts lige her:)

TIRSDAGSTIP<br> - the Donutshop..

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top