Du læser nu
OUTFIT – strik, kneehighs og Chanel Boy..

OUTFIT – strik, kneehighs og Chanel Boy..

OUTFIT <br>- strik, kneehighs og Chanel Boy..

Boots – Friis (very old) // Jeans – Zara (old) // Knit – H&M // Coat – ASOS // Bag – Chanel Boy

Fra tid til anden fisker jeg de gamle kneehighs frem fra gemmerne. Jeg har været igennem flere par, men lige dette par er faktisk et jeg har fundet på Trendsales til 100kr på et tidspunk. Win. De er lidt en klassiker for mig, men omvendt er det også en hårfin balance. Næste gang vil jeg egentlig helst have et par flade. Eller måske bare med en lidt grovere hæl. Disse er god mega gode at gå i, og når jeg ikke bruger dem oftere, gider jeg ikke gå ud og købe nye;) Jeg kan bedst lide at bruge dem med jeans og en stor strik, og det gjorde jeg så i lørdags. Strikken købte jeg i H&M tilbage i efteråret og jeg var egentlig lidt i tvivl, da jeg gjorde det, men den har vist sig at være et af sæsonens bedste køb. Den kostede nærmest ingen ting, men jeg har virkelig hygget mig i den. Og så er der tasken, som jo redder alle mine outfits for tiden – jeg elsker den og finder glæder i det der med at ‘I earned, I bought it, I own it’ (Beyoncé-style, ved I nok…).. Og iøvrigt – det er ikke fordi jeg har været doven, at jeg ikke har linket til nogen af sagerne. Det er fordi det hele er så gammelt, at det ikke længere fås online. OK kedelig blogger-type, I know.. Bortset fra tasken, men det er et helt andet kapitel, naturligvis… 

OUTFIT <br>- strik, kneehighs og Chanel Boy..

OUTFIT <br>- strik, kneehighs og Chanel Boy..

OUTFIT <br>- strik, kneehighs og Chanel Boy..

OUTFIT <br>- strik, kneehighs og Chanel Boy..

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top