Du læser nu
JUICE-FAVORIT – grøn superjuice med fennikel..

JUICE-FAVORIT – grøn superjuice med fennikel..

JUICE-FAVORIT <br>- grøn superjuice med fennikel..

Jeg fortalte jer aldrig at Skjorten blev syg i weekenden. På Valentines Day. Farvel dinner date på Llama. Hej snotfest på Kajen. Ret typisk, når nu jeg lige havde både glædet mig og gjort mig allemulige tanker. Men ok – er det ikke sådan det altid er!? Istedet brugte jeg dagen på at forsøge at få ham back to speed (ferien venter lige om hjørnet og der skal ikke snot med til Italien..). Blandt andet med den her grønne supersag (men altså også med donuts, for både sjæl og krop må plejes;)), der næsten er helt selvlysende af ren og skær sundhed. Og så smager den godt. Den er syrlig, frisk og smager en lille smule af lakrids – slet ikke så ringe, skulle jeg hilse og sige:)

OPSKRIFT – Grøn superjuice med fennikel (2 glas)

  • en hel fennikel
  • 4 æbler
  • 1 lime
  • 1 citron
  • 3 håndfude spinat

Kør det hele igennem juiceren – veksel gerne mellem fx æble og spinat; spinatbladene kan godt have lidt svært ved at køre ordentlig igennem, hvis de er det allersidste man putter i. Vil I have mere juice-inspiration kan I finde nogle andre opskrifter her og her.

JUICE-FAVORIT <br>- grøn superjuice med fennikel..

JUICE-FAVORIT <br>- grøn superjuice med fennikel..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top