Du læser nu
SØNDAGSFROKOST- grilled cheese med spinat, avocado og pesto..

SØNDAGSFROKOST- grilled cheese med spinat, avocado og pesto..

SØNDAGSFROKOST<br>- grilled cheese med spinat, avocado og pesto..

Forhåbentlig har jeg selv gang i en gang fritter til frokosten i dag – det hører sig ligesom til, når man er på ski, gør det ikke?! Og en cola.. Til de ømme ben;) Nuvel. I sidste weekend stod frokost-menuen på ‘grilled cheese’ på den knap så syndige måde. Principielt får jeg varm mad til frokost hver dag på job, men hvis jeg skal være helt ærlig, så ender det oftest med en salat og et stykke rugbrød. Jeg er ikke så god til buffet-mad, og synes også tit at den varme mad lander lidt for tungt, til at jeg kan holde hovedet klart resten af dagen. Derfor kan jeg godt lide at gøre lidt ekstra ud af det i weekenden. Hvor der er tid til at lave favoritterne;) Heriblandt er en grilled cheese med grønt.

OPSKRIFT – Grilled cheese med avocado, spinat og pesto
  • en lille avocado
  • en håndfuld babyspinat
  • en frisk mozzerella
  • lidt pesto
  • nogle skiver godt lyst brød

Smelt smør på en pande og rist brødskiverne herpå. Lad underne ligge på panden, men løft overne af efter et minuts tid og smør dem med pesto på smørsiden. Læg herefter frisk mozzerella på underne og sæt låg på panden. Lad dem stege til osten er blevet sej og brødet gyldent. Læg underne tilbage på panden med pestosiden opad – læg det øvrige fyld på (avocado og spinat) og klap underne oven på.. Lad skiverne riste til ofså overne er blevet fint gylden. Skær dem over, så snart de er kommet af panden og spis dem varme:)

SØNDAGSFROKOST<br>- grilled cheese med spinat, avocado og pesto..

SØNDAGSFROKOST<br>- grilled cheese med spinat, avocado og pesto..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top