Du læser nu
POSTKORT- solskin på næsen og ømme lår..

POSTKORT- solskin på næsen og ømme lår..

POSTKORT- solskin på næsen og ømme lår..

Jeg tror de fleste skiløbere lever for dage som, den slags Dolomitterne præsterede igår. Høj sol, ny sne og uovertruffent skiløb. Da vi efter en lille marathon på ski havde forceret Sellarondaen og sneen efterhånden havde samlet sig i store tunge pukler var mine lår så trætte at  det næsten føltes som om de var gjort af spaghetti. Eller gelé. Eller noget derimellem. Til frokost fik vi pizzaer på toppen af en bjergtinde – rigtige pizzaer. Den slags der er sprøde og tynde og gjort af en italiener med en stor stenovn. To glas hvidvin blev det også til. Og som jeg sad dér og slikkede solen og lykken i mig, var det svært ikke at gøre andet end at konstatere, at det er sådan en dag, som igår, der driver værket, når hverdagen slår ind og dagene er mere grå. Jeg tror jeg har tanket op på D-vitamin for de næste mange måneder.

Idag har vejret budt på sne – det gør ikke noget, når man har ømme gummiben efter en dag som igår.. Det indbyder istedet til en dag nede mellem træerne. Med bløde sving i nyfalden sne og pitstop med varm chokolade og Kaiserschmarrn. Og til at blive indhyllet i den der helt overvældende stilhed, som snefald bringer med sig. Som om at hele verden indhyldes i et lydabsorberende vattæppe, der kvæler larm og istedet lader roen (den virkelige ro..) sænke sig over tilværelsen.. Og så en eftermiddagslur foran Suits på hotelværelset, bevares. Så sådan blev det. Heller ikke spor dårligt, hvis man spørger mig.

POSTKORT- solskin på næsen og ømme lår..

POSTKORT- solskin på næsen og ømme lår..

POSTKORT- solskin på næsen og ømme lår..

POSTKORT- solskin på næsen og ømme lår..

POSTKORT- solskin på næsen og ømme lår..

 Kommentarer (3)
  • Det lyder helt perfekt. Kan lige forestille mig præcis hvor vidunderlig dine dage har været, og jeg kan slet ikke vente til jeg igen skal til Canazei næste vinter.

    Og det er netop sådan nogle dage der gør alle de lange dage på kontoret det hele værd.

  • Det ser SÅ lækkert ud! Jeg er nu virkelig ski-cravende! 😉 Og billedet af pizzaen er da bare alt for godt!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top