Du læser nu
INSPIRATION – en fin kalender til travle damer..

INSPIRATION – en fin kalender til travle damer..

INSPIRATION - en fin kalender til travle damer..

Efter min lille ferie-video, var I flere der spurgte hvor min lyserøde kalender var fra. Jeg har selv tyv-stjålet tippet fra Katrine, så jeg troede egentlig ikke, at jeg kunne bidrage med noget nyt i den sammenhæng – men man kan jo ikke følge med alle steder, så jeg vil alligevel tillade mig at skrible et ord eller 3 om den her også. Den er såmænd bare fra eBay og kostede ikke ret mange penge – man udfylder selv datoer og dage, og kan altså selv bestemme, om ens kalender skal følge fx et studieår eller et almindeligt kalenderår. Kvaliteten er fin og der er både plads til planer og noter – for mig er den super til at holde styr på møder og notater, men jeg ved godt, at det er lidt oldschool, sådan at have en papir-kalender:) I kan finde den online her. 

INSPIRATION - en fin kalender til travle damer..

INSPIRATION - en fin kalender til travle damer..

 

 Kommentarer (4)
  • Ih, tusind tak for tippet! Personligt har jeg altid haft behov for at have en old-school “papir-kalender” ved hånden. Det giver mig simpelthen et bedre overblik, når jeg fysisk kan skrive mine planer ned. Jeg skal helt klart have kigget på den fine kalender, du har fundet på Ebay!

  • Arv, hvor er den fin! Jeg har virkelig en “thing” for oldschool kalendere. De er så meget mere inspirerende at bruge end de dumme digitale på mobilen. Fan!
    Men så igen – jeg bruger ret meget min kalender til at holde styr på, hvilken dag der er hvilken. Lønningsdag, ugenummer og alt det der. Den pointe forsvinder vel en smule, med den her?

    … og selv mens jeg sidder og argumenterer rationelt imod den, har jeg stadig den vildeste lyst til at købe den haha. Pokkers!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top