Du læser nu
OUTFIT – mohair knit sweater dress..

OUTFIT – mohair knit sweater dress..

OUTFIT - mohair knit sweater dress..

Boots – Isabel Marant // Mohair knit dress – H&M // Coat – ASOS // Bag – Chanel

Inden jeg tog på ferie faldt jeg over den her strik-kjole i en mohair-blanding i H&M og jeg har levet i den siden. Den er helt vildt behagelig, blød og varm og kan både agere afslappet weekend-kjole med mine Isabel Marant-støvler, skiferie-kjole med moonboots og lidt mere dressy arbejdskjole med ankelstøvler eller pumps.. Min eneste anke er at den er lige det korteste på mine knap 180cm, men det ved jeg ikke om man kan bebrejde den for alvor. Huserer man i mere gennemsnitlige luftlag, så tror jeg ikke at man vil have nogen problemer overhovedet. Jeg er jo bare lang:)

Iøvrigt læste jeg mens jeg var på ferie, nogle spændende indlæg fra både Kia og Cathrine, som diskuterede det der med outfit-billeder.. Det er jo til at begynde med et helt vildt stenet fænomen, men lad nu det ligge.. Det interessante var, at hvor Kia var idealist omkring sine outfit-billeder og vægtede autenciteten, så stod Cathrine i en anden grøft og var æstetikeren, der vægtede inspirationen. Og som det er, når (kun) to sider af en sag diskuteres, så virker de hurtigt modsatrettede. Konflikterende. Det mener jeg egentlig ikke de nødvendigvis er, og jeg vil derfor byde ind med et synspunkt også. Jeg står nemlig i den dovne grøft.

Jeg er som udgangspunkt æstetiker og kan godt lide de pæne billeder. Men jeg er også doven. For doven til at modificere virkeligheden (det er jo en logistik-opgave, som man ikke skal undervurdere – at rende rundt med både kamera, skiftesko og en lille jakke i det tilfælde at en venlig sjæl vil ofre sin tid på at tage billeder, mens man ‘helt casual’ danser rundt på gaden..). Derfor får I serveret samme frakke og samme vinterstøvler en hel vinter igennem. Kan man kalde det en slags æstetisk autencitet?! Whatever – pointen var bare, at vi nok alle sammen har fundet vores ‘grøft’ (og at der er mere end to grøfter, ikke mindst), og at der for mig ikke er ‘rigtigt’ og ‘forkert’ (altså, sådan læste jeg heller ikke de to indlæg… men måske lidt kommentarsporene efterfølgende). Der er bare ‘forskelligt’. Og i sidste ende, er det jo forskelligheden, der gør blogland så fint. Muligheden for at man selv kan vælge og til sidst sidder med en skøn lille blandselv-pose af content-bidder, som tilsammen udgør lige dét mix, der rammer helt rigtigt for én. Dét elsker jeg ihvertfald:)

OUTFIT - mohair knit sweater dress..

OUTFIT - mohair knit sweater dress..

OUTFIT - mohair knit sweater dress..

 Kommentarer (4)
  • Nøj, et lækkert outfit! Jeg er helt tosset med frakken – så fint med noget farve. Den får mig virkeligt bare til at få dejlige forårsfornemmelser. den må jeg helt sikkert have kigget nærmere på! Tusind tak for inspirationen.

  • Jeg elsker din pointe om bland-selv-slikket! Det er nemlig det der er så fantastisk – at man kan opbygge sin helt egen og unikke kombination af underholdning med lidt af hvert fra alle de bedste hylder (:

    – og må jeg så ikke have lov at sige, at du ser utroligt godt ud, selvom du er doven haha 😉

  • Jeg vil give dig helt ret i, at der er langt flere grøfter en kun to. Der er jo nok en grøft for hver person. Hvad der er rigtig for dig, er ikke nødvendigvis rigtigt for mig og omvendt. Jeg synes, det er fedt, at der kommer lidt diskussion om omkring outfit posts og tankerne bag. Det er supergodt at fjerne filteret, især fordi man som blogger er et forbillede for mange mennesker. Derfor er det sundt bl.a. at høre, at Cat har skiftesko med og ikke vader rundt dag ud og dag ind i sine fine papegøjesko! 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top