Du læser nu
BOLIG – industrielle bolighit på budget..

BOLIG – industrielle bolighit på budget..

BOLIG - industrielle bolighit på budget..

Idag lander der en mægtigt pæn kollektion med boligsager hos Søstrene Grene – priserne er som altid i bund, og tingene er virkeligt fine.Vindende  kombination. Jeg kan især godt lide trådkurvene på billedet ovenfor, men derudover indeholder kollektionen også smukke kobberfatninger, tinkasser, træborde og en masse forskellige vaser og skjulere (perfekte til sukkulenter, hortensiaer og eucalyptus-grene, hvis I spørger mig;)). Jeg kan meget godt lide det der med at opgradere med nye dimser – jeg synes hele ens hjem kan få nyt liv med en ny lampe og lidt rykken rundt på dimserne, og det er jo trods alt noget lettere (og billigere), end at skulle skifte sofaen ud hver 2. måned;) Kataloget med priser kan I finde her og mine øvrige favoritter kan I finde ved at trykke her.

BOLIG - industrielle bolighit på budget..

BOLIG - industrielle bolighit på budget..

BOLIG - industrielle bolighit på budget..

BOLIG - industrielle bolighit på budget..

BOLIG - industrielle bolighit på budget..

BOLIG - industrielle bolighit på budget..

BOLIG - industrielle bolighit på budget..

BOLIG - industrielle bolighit på budget..

 

 Kommentarer (6)
  • Åh, tusind tak for tippet. Jeg er helt tosset med den nye kollektion – sådan nogle cool items. Jeg er helt vild med at tilføje de mere rå og industrielle ting til min bolig, som ellers er meget feminin og hvid. Det giver sådan en lækker effekt!

  • Det er bare helt vildt, så mange fine ting de har i kataloget denne gang! Jeg kiggede det igennem den anden dag, og kunne mere eller ønske mig det hele. Havde kataloget været fysisk ville det være fyldt med krydser som et Fætter BR-katalog ved juletid 😉

    http://www.moonlitmadness.dk

  • EJ hvor er der mange fine ting! Jeg er bange for jeg bliver nødt til at holde mig fra Søstrene Grene indtil kollektionen er udsolgt, for jeg skal virkelig ikke bruge penge på nips og indretning. Specielt ikke når vi er ved at sælge ud herhjemme lige nu, haha. Men EJ hvor det frister!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top